Ekonomiassistenter sökes till uppdrag i Söderort och centrala Stockholm!

Om tjänsten

Vi söker ekonomiassistenter till våra kunder i centrala Stockholm men främst i Söderort! Vi har uppdrag som både är på deltid och på heltid, skicka in din ansökan redan idag!

Om företaget

Våra kunder är medelstora till stora företag som sitter i bl.a. Tyresö och centrala Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent utför du varierande arbetsuppgifter hos våra kundföretag. Dina huvudsakliga göromål kan bland annat bestå av kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, fakturering, kontering och allmän administration. Arbetsuppgifterna kan även innefatta bokslut, löner, momsredovisning och löpande bokföring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ekonomiutbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt erfarenhet av liknande arbete. Du har god datorvana och kunskaper i Excel är meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av något affärs- och ekonomisystem, gärna SAP, Palette, Agresso, Visma eller Saturnus. Du trivs med att möta olika människor och har lätt för att skapa förtroenden. Vidare är du flexibel, strukturerad och har stor ansvarskänsla samt ett glatt humör. Du är noggrann och har ett sinne för siffror. Många utav våra kunder är internationella företag vi ser därför att du är bekväm i det engelska språket.

Övrigt

Dessa uppdrag är konsultuppdrag där du får din anställning hos oss på KFX HR-partner och arbetar som uthyrd konsult till något av våra kundföretag.
Vi arbetar med löpande urval och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför gärna in din ansökan redan idag! Vi ber dig även specificera om du söker heltid eller deltid i din ansökan. Samtliga frågor kring tjänsten hänvisas till ansvariga rekryterare Matilda Dahlin och Caroline Dunvret på 08-663 99 00.

Company logotype
  • Tyresö
  • Ansök senast 2020-03-20
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2020-02-04
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan