Ekonomiassistent med erfarenhet av fakturering till Intertek i Kista

Om tjänsten

För Interteks räkning söker vi nu dig som har erfarenhet av administration och fakturering. Tjänsten för dig som har tidigare erfarenhet från en större organisation och därmed arbetat med höga volymer inom området. Du trivs i en internationell och föränderlig miljö, där både teamarbete och självständighet är viktiga komponenter!

Om företaget

Många konsumenter, företag och organisationer känner oro över att tillverkningen av produkter och leveransen av tjänster potentiellt kan påverka arbetstagare, samhälle, säkerhet och miljö negativt. Intertek har utvecklat en rad riskbaserade ledningsverktyg och revisionslösningar för att bedöma och jämföra leverantörer, för att på så vis hjälpa företag och organisationer att hantera och följa upp status i sina leverantörskedjor. Genom deras tjänster inom allt från revision, inspektion, provning, utbildning och konsultation till kvalitetssäkring och certifiering bidrar de till att öka värdet på deras kunders produkter, processer och system. Med ett nätverk av fler än 1 000 laboratorier och kontor och över 40 000 anställda i mer än 100 länder hjälper de företag att lyckas på den globala marknaden.

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent ingår du i ett ekonomiteam och rapporterar direkt till Finance Manager. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i:

  • Behandla nationella och internationella inkommande betalningar
  • Säkerställa korrekt och snabb insamling av pengar enligt rådande metoder
  • Bearbeta kundfakturor och hantera fakturafrågor på ett rättvist och korrekt sätt
  • Bearbeta brevskrivningar och processa insamlingsfiler
  • Genomföra kreditkontroller för nya och befintliga kunder enligt kreditpolicy
  • Verifiera, registrera och bearbeta leverantörsfakturor för betalning

I denna roll kommer du att ha mycket kontakt med kunder på telefon. Du kommer även ha ett nära samarbete med försäljnings- och ledningsgrupper, för att felsöka ordningsproblem och tvister.

Kvalifikationer

för att vara kvalificerad för denna tjänst tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och ett par års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Antingen har du tidigare arbetat som ekonomiassistent inom kundreskontra, eller i en kvalificerad administrativ roll. Då detta är ett konsultuppdrag på initialt 6 månader är det viktigt att du snabbt kan komma in i arbetsuppgifterna, vilket vi tror kräver att man känner sig trygg inom området. Du är van att arbeta mot deadlines och har erfarenhet från stora organisationer. Ett krav för tjänsten är att du, utöver svenskan, har utmärkta kunskaper i det engelska språket.

Som person ser vi gärna att du är en riktig ”doer”, som inte är rädd för att arbeta i en föränderlig och innovativ miljö! Du arbetar gärna självständigt men hela tiden med en närvarande teamkänsla och en prestigelöshet. En förutsättning för att trivas i rollen är att du är kommunikativ och tycker om att ta kontakt både med kunder och kollegor.

Det är meriterande om du även har tidigare erfarenhet från ekonomisystemet IFS samt leverantörsfodringar.

Övrigt

Tillträde för tjänsten är omgående och uppdraget sträcker sig 6 månader framåt, med chans till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag och du kommer att vara anställd av KFX HR-partner. Då vi går igenom ansökningarna löpande rekommenderar vi dig att skicka in ditt CV redan idag!

Vid frågor, välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan