Dispatcher på heltid till företag i Solna

Om tjänsten

Är du snabblärd, flexibel och alltid hungrig på att lära dig nya saker? Just nu söker vi en dispatcher till en av våra kunder i Frösunda, Solna. Sök redan idag!

Om företaget

Vår kund är ett stort och välkänt teknikföretag som sitter i Frösunda, Solna.
Tjänsten är på heltid med start mitten på augusti. Uppdraget är på minst 3 månader med chans till förlängning.
Arbetstider: 8.00 – 16.30, måndag – fredag.

Arbetsuppgifter

Som dispatcher innebär din huvudsakliga arbetsuppgift att hantera felanmälningar. Du tar emot felanmälningar i 10 olika mailinkorgar och arbetar i fyra olika system. Vidare tar du emot samtal från tekniker och fördelar ut dem på olika uppdrag. Du arbetar även administrativt med att bland annat lägga upp kunder i systemen.

Kvalifikationer

Vem är du vi söker?
För att vara kvalificerad för tjänsten har du:

  • Tidigare arbetat i Outlook
  • Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både tal och skrift
  • God förståelse för system och teknik. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Oracle och Lotus

För att passa in hos vår kund och i rollen är du en person som är nyfiken och lättlärd. Du tycker om att ta dig an nya och svåra uppgifter och är duktig på att skapa dig en helhetsbild över situationen. Vidare är du flexibel och kan lätt växla mellan olika system och hantera snabba förändringar. Som person är du trygg i dig själv, kommunikativ och social. Du är även duktig på att hantera stressiga situationer.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag och du får din anställning hos oss på KFX HR-partner men arbetar ute hos vår kund i Solna. Start för tjänsten är mitten av augusti och förväntas pågå minst 3 månader med chans till förlängning. Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag! Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare William Ericson på 08-663 99 00.

KFX HR-partners fokus har alltid varit på att bygga långvariga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara kundens första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan