Digital Marknadsförare

Om tjänsten

Vill du vara med att starta upp ett av Finansbranschens mest intressanta bolag? Är du svinvass på digital och social media?
Då har vi jobbet för dig!
Vi söker nu en Digital Marknadsförare till Plexian, Sveriges nya och mest innovativa betalkort för företag.

Om företaget

Plexian är en neobank, som är nästa version av bolag inom FinTech och banking. Plexian erbjuder innovativa banktjänster för konsument och företag. Med en affärsmodell som tillåter sig att erbjuda våra kunder en bättre ekonomi och högre flexibilitet än de traditionella bankerna. Om två år skall Plexian vara störst i Sverige, bortsett från de traditionella storbankerna. Plexian verkar inom segmentet elektroniska betalningar, förbetalda, konto- och kreditkort vilket möjliggör tjänster som efterliknar bankens så till den grad att våra kunder helt kan lämna banken om de vill. Plexians tjänst bygger på en kombination av några av världens mest intressanta tjänster, som förhoppningsvis gör bolaget till kundens första val.

Arbetsuppgifter

Som Digital Marknadsförare kommer du dagligen att arbeta med den digitala kommunikationen och sociala kanaler. Du ansvarar för att driva och utveckla de sociala medier som Plexian är aktiv i och även ta fram eventuella nya kanaler. Du kommer ansvara för att ta fram marknads- och kampanjmaterial för digitala kampanjer där informativa och säljande texter med rätt budskap är en viktig del av utformningen, samt vara delaktig i att utforma och optimera Plexians övriga marknadsmaterial med innehåll. Du kommer som Plexians motpart mot reklambyrå jobba tätt ihop med denna för att skapa den bästa marknadsmixen för att nå Plexians mål.

Du kommer tillhöra marknadsavdelningen och vara en viktig länk i marknadsföringsaktiviteter gentemot främst företagsmarknaden, men även mot privatmarknaden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för att förbättra digital marknadsföring via SEO, annonsering och retargeting och älskar att jobba i en snabbfotad och kreativ miljö. Önskvärt är att du har erfarenhet från en liknande tjänst på en SEO-byrå, mediabyrå, webbyrå, online-avdelning eller motsvarande. Men du kan också vara en guru på sociala medier och vet vad som krävs för att nå ut i den digitala världen. Du har förmågan att skapa säljande och relevant material och kan ta fram marknads- och kampanjmaterial för digitala kampanjer som sticker ut.

Vi tror att du har ett brinnande intresse för sociala medier och digitala trender. Du har en relevant utbildning samt 1-3 års arbetslivserfarenhet. Men det viktigaste är din inställning och vilja att skapa och utveckla Plexians varumärke.

Du har ett stort kundfokus när du arbetar och kan anpassa text och form beroende på mottagaren. Som person är du en teamplayer som kan arbeta självständigt, hålla deadlines samt har ett stort driv och intresse av att nå dina och företaget mål och visioner.

Övrigt

Är detta rätt utmaning för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Tjänsten rekryteras i samarbete med KFX HR-partner. KFX HR-partner är ett företag som verkar inom bemanning, rekrytering och entreprenad.
Vid frågor kontakta Kevin Brandt Leander eller Rebecka Möberg på 040-120200. Skicka gärna in din ansökan redan idag, intervjuer sker löpande!
Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Sökord: Marknadsföring, B2B, marknad, Social media, Digital media

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan