Digital marknadsförare

Om tjänsten

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd direkt hos Teknologisk Institut och KFX HR-partner ansvarar för rekryteringsprocessen.

Söker du en tjänst inom marknadsföring där du får jobba både strategiskt och operativt? Är du en driven person som är erfaren inom digital marknadsföring? Vill du få utlopp för dina nytänkande idéer? Drömmer du om en tillsvidaretjänst på ett stabilt företag med en företagskultur som präglas av ett positivt arbetsklimat med god kamratskap? Då har vi tjänsten för dig!

Om företaget

Teknologisk Institut är ett utbildningsföretag med fokus på kursverksamhet, konferenser samt interaktiv onlineutbildning. Vi har utbildningarna som gör skillnad för både medarbetare och verksamheter. Varje år utbildar vi tusentals chefer och medarbetare inom våra kursverksamheter, främst inom Bygg, Fastighet, El, VVS, Energi m.m. Våra konferenser riktar sig främst till skola- och utbildning, hälso- och sjukvård, infrastruktur och samhällsbyggnad, energi, miljö och teknik.

Teknologisk Institut i Sverige är före detta SIFU som bildades 1922. Vi har allt sedan dess varit det självklara valet av utbildningspartner för Sveriges alla ingenjörer och tekniker. Sedan 2008 ägs vi av Teknologisk Institut Danmark som är ett av Nordens bredaste och mest resursstarka institut inom forskning, utveckling och utbildning. Teknologisk Institut Danmark grundades 1906 och spelar idag en mycket viktigt roll för näringslivet genom forsknings- och utvecklingsprojekt, konsultinsatser, certifiering och prövning samt utbildnings och informationsverksamhet. Våra kontor i Sverige finns i Göteborg och Stockholm.

Arbetsuppgifter

Teknologisk Institut vill nu bredda sina kunskaper inom digital marknadsföring och därför behöver de just dig! Vi söker dig som vill arbeta i en varierad roll med marknadsföring, både operativt och strategiskt. Ditt fokus kommer att vara att utveckla och genomföra marknadsaktiviteter samt utforma den digitala plattformen. Dina främsta arbetsuppgifter är att planera, analysera samt följa upp så att rätt marknadsföringskanaler används på bästa sätt. Rollen kräver ett tätt samarbete med de olika avdelningarna på kontoret för att säkerställa att alla kurser och huvudmålgrupper hanteras på ett effektivt och relevant sätt.

Som stöd för arbetet finns CRM-, verksamhet- samt kvalitetsledningssystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat med digital marknadsföring i minst 3 år och har en akademisk examen inom marknadsföring (gärna digital) eller skaffat erfarenheten på annat sätt. Vi ser att du tidigare arbetat med både strategiskt och operativ marknadsföring och har erfarenhet från olika marknadskanaler. Det är viktigt att du har en god kännedom och intresse för digital marknadsföring, social media och trender inom digital kommunikation. Arbetet kräver en systemförståelse, vana att arbeta i affärssystem samt att du talar flytande svenska och engelska.

Teknologisk institut söker en driven person som inte är rädd för att arbeta självständigt och agera efter egna initiativ. Det är viktigt att du gillar att arbeta i team då du kommer ingå i marknadsteamet och samarbeta med övriga team inom affärsområdet . Det är en förutsättning att du är serviceinriktad och kommunikativ då du kommer att vara spindeln i nätet för flera marknadsaktiviteter. Vidare har du en analytisk förmåga och gillar att hitta nya kreativa lösningar. Gillar du att experimentera, analysera och se förbättringar? Här har du chansen att påverka och förnya företagets marknadsföringsinriktning!

Övrigt

Start: Omgående alternativt enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning
Placering: Göteborg(Gårda)
För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Anna Berggren på KFX HR- partner på telefonnummer 031-711 98 00.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.
Sökande till denna tjänst kan komma att genomgå personlighetstester och bakgrundskontroll.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan