Deltidsjobb inom redovisning till kund på Kungsholmen!

Om tjänsten

Är du högskolestudent och känner att du har lite mer att ge i kombination till dina studier? Vill du ta dig an nya spännande utmaningar och ta chansen att skaffa dig mer arbetslivserfarenhet?
Vi söker nu en ambitiös medarbetare som brinner för ekonomi och som är intresserad av att arbeta 20 timmar i veckan hos vår spännande kund på Kungsholmen!
Vi erbjuder dig en möjlighet att fylla på din CV och knyta kontakter inför framtiden.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du tillsammans med ytterligare en student ansvara för revisionsarbete, finansiell registrering och spårning av företagsintäkter. Du förväntas kunna arbeta 20 timmar i veckan fördelat under kontorstider måndag-fredag.

Kvalifikationer

I denna tjänst får du chans att växa med bolaget. Möjligheterna är oändliga, det blir vad du gör det till! Vi söker därför dig som är driven, ambitiös och har högt uppsatta mål. Du är snabblärd, tar ett stort ansvar och älskar att utvecklas! Vidare trivs du att arbeta mot deadlines och har ett sinne för detaljer. Vi ser gärna att du är en kreativ person som gillar att dela med dig av idéer och tankar då bolaget är i en utvecklingsfas! Kommunikationen på bolaget är öppen och transparent och sker mestadels på engelska. Du behöver därför känna dig trygg i affärsengelska.

Övrigt

Frågor? Vänligen kontakta ansvarig rekryterare Amanda Jurell på KFX HR-partner, 08-663 99 00. Du kan alltid maila din fråga till Rekrytering.stockholm@kfx.se och ange positionen i din email. Observera att vi inte accepterar ansökningar via e-post.

Tjänsten är tillsviadare och start är omgående, så skicka in din ansökan redan idag!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2019-08-22
  • Deltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Ekonomi/Finans
  • Inkommet: 2019-08-06
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan