Costumer Servicemedarbetare till Bisnode i Solna

Om tjänsten

Kontor/Service/Kundtjänst

Är du på jakt efter ett nästa jobb inom service och support? Har du erfarenhet från kundservice, butik, café eller annan form av kundnära roll? För Bisnodes räkning söker vi nya drivna medarbetare till Costumer Service. Detta är rollen för dig som vill ta nästa steg inom ett spännande, innovativt företag!

Om företaget

Smart Data är vår tids hårdvaluta. I dagens digitala informationsöverflöde är det viktigare än någonsin för kunderna att kunna förädla, analysera och förstå data. På Bisnode levererar man information som hjälper kunder att nå ut till sina kunder eller minimera kreditrisker. Nu söker vi på KFX HR-partner nya medarbetare till Bisnodes kundfokuserade Customer Service-team, stationerade på kontoret i Solna.

Arbetsuppgifter

Arbetet inkluderar nära kontakt med kunder men också med de övriga delarna av organisationen på Bisnode. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor för att lösa kundernas ärenden, genom att besvara samtal och mail på plats mellan kl 8-17. I rollen som Costumer Servicemedarbetare på Bisnode är du rösten utåt gentemot företagets kunder. Med telefon och mail som dina främsta verktyg hjälper du kunder att lösa problem, hitta information och komma i kontakt med rätt funktion inom organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är driven att lära dig nytt och som brinner för service! Du söker ett nästa arbete där du får utvecklas och arbeta nära kund. Du som söker tycker om att ta ansvar och har lätt att förstå helheten. Du strävar ständigt efter att förbättra och strukturera ditt arbete. På Bisnode ges du goda möjligheter att växa inom ett modernt och nytänkande företag. Här kommer du trivas om du vill ha ett arbete där du kan lära dig mycket. Du som söker har tidigare erfarenhet av service och kundkontakt, i en fartfylld miljö. Du vet att det är service du vill fortsätta med och är inte rädd för att testa dina vingar i en ny organisation.

Krav för tjänsten är att du har goda kunskaper i det svenska och engelska språket, i tal och skrift. Du har god datavana och ett grundläggande system/IT-intresse.

Hos Bisnode får du chansen att bli duktig på att förstå kundbehov och lära dig mycket om tjänster inom Smart Data. Du får en coachande teamchef som kommer hjälpa dig att utvecklas och du kommer ingå i ett positivt och socialt team.

Övrigt

Start för tjänsten är omgående, så skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten är på tillsvidarebasis med 6 månaders provanställning och du skulle bli anställd som konsult hos oss på KFX HR-partner. Vid eventuella frågor kring tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Linnea Hägg på 08-663 99 00.

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan