Controller till Bucher Emhart Glass

Om tjänsten

Då vår nuvarande controller skall gå vidare till nya utmaningar söker vi hans ersättare. Du kommer att ingå i vår ekonomiavdelning som består av sex medarbetare. Ta chansen att få vara med och arbeta i en internationell, utvecklande och innovativ organisation.

Om företaget

Emhart Glass Sweden AB är världsledande tillverkare av automatiska glasformningsmaskiner för framställning av bland annat glasflaskor och glasburkar. Emhart Glass firar mer än 250 år av innovation och har de senaste 50 åren utvecklat vår högteknologiska glasformningsmaskin. Företaget har en internationell prägel då vi är Schweiziskt ägda samt har produktion och försäljning i Europa, USA och Asien. Vår svenska enhet med cirka 300 anställda i Sundsvall och Örebro, har 2016 uppnått en omsättning på 1 mdkr. Vi erbjuder dig spännande arbetsuppgifter och en god arbetsmiljö. Välkommen till oss Du också.

Arbetsuppgifter

Som Controller hos oss kommer du främst arbeta med produktionsekonomi och kostnadsuppföljningar av maskinprojekt. Vidare innefattar arbetet mycket fokus på analys- och uppföljningsarbete. Då vi är en liten avdelning innebär det att man involveras i många olika arbetsuppgifter.
Du rapporterar till Ekonomichef som sitter i Sundsvall.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har en utbildning som civilekonom alternativt industriell ekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet av produktionsekonomi och har arbetat med kostnadsuppföljning. Då engelska är vårt koncernspråk är goda kunskaper i engelska i både tal och skrift ett krav.
Arbetet innebär mycket interna kontakter vilket innebär att din kommunikations- och samarbetsförmåga blir viktig. Vidare är egenskaper såsom självständig, initiativrik och prestigelös viktiga karaktärsdrag. Du trivs och drivs av att arbeta i ett högt tempo och är analytisk. Det är också viktigt att du är drivande, flexibel och vågar vara ifrågasättande.

Övrigt

Tjänsten är på heltid. Vi ser gärna att du kan påbörja tjänsten snarast, enligt överenskommelse.
Som ett led Emhart Glass arbete för en säker och drogfri miljö, drogtestar vi alla våra medarbetare.
För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Nyberg på KFX HR- partner 060- 15 46 00.
Sökande till denna tjänst kommer att få genomgå personlighetstest och bakgrundskontroll.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer sker löpande.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan