Contract Coordinator till internationellt bolag på Kungsholmen

Om tjänsten

Söker du en koordinerande roll inom administration och kontraktshantering? Är du prestigelös, trygg i dig själv och vill arbeta i en teamorienterad miljö? Då kanske detta är en tjänst för dig!

Till vår kund på Kungsholmen söker vi just nu en Contract Coordinator för konsultuppdrag i 6 månader.

Om oss

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen arbetar du främst att arbeta med företagets kontrakt gentemot kunder. Du arbetar med att kontrollera de befintliga kontrakten och när de går ut. Vidare ansvar du även för att skicka ut nya offerterbjudanden på de kontrakt som ska förnyas. Du arbetar även med att lägga upp avtal och fakturera dessa i SAP. Vid behov hjälper du även övriga team med bland annat mailhantering, fakturering och arkivering.

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten har du:

  • Tidigare erfarenhet av en tjänst inom administration och kontraktshantering
  • Erfarenhet av SAP
  • Flytande kunskaper i det svenska och engelska språket, både tal och skrift. Det är även meriterande om du har kunskaper inom något annat nordiskt språk.

Vi söker dig som är trygg i dig själv och som trivs i en administrativ roll. Du är serviceinriktad, tycker om att hjälpa andra och är självgående i ditt arbete. Då man hanterar kontrakt och jobbar med deadlines ser vi att du är orädd och stresstålig. Vidare är du en prestigelös person som är noggrann samtidigt som du får saker gjorda.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag där du får din anställning hos KFX men arbetar som uthyrd konsult till vår kund. Uppdraget är på 6 månader.

Vi tar inte emot några ansökningar via mail. Samtliga frågor kring tjänsten och processen hänvisas till ansvarig rekryterare Lisa Hägglund på KFX HR-partner, mailadress lisa.hagglund@kfx.se.

Vi arbetar med löpande urval, sök därför tjänsten redan idag!

Välkommen in med din ansökan!

Company logotype
  • Stockholm
  • Ansök senast 2021-07-09
  • Heltid
  • Anställning: Visstidsanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2021-06-11
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan