Butiksansvarig till Laboratoriet på Birsta City

Om tjänsten

Nu söker vi dig som vill vara med på resan och etablera det gröna livsstilskonceptet Laboratoriet by Ab Småland. Är du en kreativ person med hjärtat på rätt ställe, samt besitter energi och personlighet som smittar av sig? Då kan det vara dig vi söker.

Du blir anställd av KFX och arbetar ute hos vår kund i Birsta City, men vi ser gärna att du anammar konceptet och ser butiken som din!

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat bemannings-, rekryterings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är ett bemanningsföretag som värnar om den personliga kontakten med alla våra medarbetare. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vår och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är Stolthet, Omtanke och Engagemang, dessa ska genomsyra allt vi gör.

Om företaget

Laboratoriet by Ab Småland är en utveckling av Sveriges grönaste livsstilskoncept där vi tar steget ännu längre. Vi jobbar med återvunna material och på så sätt spänner hållbarhets bågen ännu högre men behåller samma genuina känsla och samma ambition att inspirera till en grönare o skönare livsstil.

Ingka Centres är en köpcentrumskedja och Birsta City är en utav dem svenska köpcentrumen. Ingka Centers skapar mötesplatser där människor kan mötas, uppleva och interagera, om och om igen. Tillsammans med IKEA och andra partners skapar vi ett komplett erbjudande för våra kunder och besökare, en miljö där de många människorna kan shoppa, äta, umgås och uppleva saker tillsammans. Ingka Centers driver idag mer än 47 mötesplatser i 15 länder tillsammans.

Circuit är en helt ny cirkulär destination i Birsta City. Ett kurerat retail koncept där vi vill inspirera och möjliggöra cirkulära val för en mer hållbar framtid. Tillsammans med fantastiska partners som alla brinner för hållbarhet samt våra besökare kommer vi testa, utveckla och erbjuda produkter & tjänster i framkant.

Arbetsuppgifter

Som butiksansvarig kommer du att ha fullt ansvar för butiken. Du kommer bland annat att:

 • Optimera försäljning och lönsamhet genom uppföljning, analys och åtgärder
 • Ta ansvar för Laboratoriets hårda mål (antal besökare, försäljning etc)
 • Se till att Laboratoriet är i utmärkt form – ren, organiserad, välfylld och inspirerande
 • Säkra kundnöjdhet genom att prata med kunderna, prata om konceptet och hjälpa dem
 • Säkra att ditt team har alla verktyg och kunskaper som behövs

Laboratoriet by Ab Småland kommer att vara en del utav Birsta Citys nya concept “Circuit”.

Kvalifikationer

Vi söker dig som:

 • Är en naturlig ledare och har lätt att få med dig medarbetare ”på tåget”
 • Verkligen brinner för service
 • Månar om hållbarhet, människan och vår natur
 • Är flexibel och har stort engagemang i ditt arbete

Det är viktigt att dina värderingar stämmer överens med Laboratoriets och att du är redo för denna nyetablering i Birsta City – välkommen till en spännande resa!

Övrigt

Omfattning: Heltid
Längd på uppdraget: 4 månader till en början med chans till förlängning
Start: 23 maj

Personlighetstest och bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater. Vi arbetar också med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen – skicka därför in din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Matilda Burström, 060-15 46 00.

Company logotype
 • Sundsvall
 • Ansök senast 2022-05-22
 • Heltid
 • Anställning: Visstidsanställning
 • Bransch: Försäljning/Affärsutveckling
 • Inkommet: 2022-05-09
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan