Business Analyst Sales till ledande distributörföretag!

Om tjänsten

Är du analytiskt och är en fena på Excel? Vill du vara med på ett företags tillväxtresa och utveckla lönsamma kundrelationer? Vi söker för kunds räkning en Business Analyst Sales som kommer att arbeta med analyser av kunddata för att driva och utveckla affärer! Tillsammans med säljteamet och KAM ansvarar du för både budget och lönsamhet för företaget. Vi söker därför dig som tidigare arbetat mycket i Excel och har erfarenhet inom SAP.

Du kommer bli anställd av vår kund men rekryteringsprocessen går via KFX HR-partner.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekryterings-, bemannings- och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer vid uppdrag att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa genomsyrar allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Analyst Sales är du ett viktigt stöd till KAM och säljavdelningen samt arbeta med analytiska och faktabaserade säljunderlag. Genom den redan befintliga produkt- och kunddatan ser du till att effektivisera säljprocessen för att nå lönsamhet och utveckling för företaget.

Primära arbetsuppgifter:

  • Analys av produkt- och kund data i Excel samt SAP
  • Bearbetning av kundportfölj med fokus på marfinalförstärkning och ökad omsättning.
  • Skapa, vårda och uppdatera avtal, bonusavtal, prisjusteringar, krediteringar och att delta vid kundträffar där du kommer att ta en aktiv roll genom att redogöra för kunds KPI:er och annan statistik som tillför kundvärde.

I rollen kommer du bli en viktig del i organisationen och vi ser därför att du har god samarbetsförmåga, är utåtriktad och har lätt för att skapa goda relationer med såväl kunder som medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är drivande, har en analytisk förmåga och en vilja att ta ett tort ansvar. Du är även problemlösande, ansvarsfull och har en mycket god känsla för service. Du har lätt för IT-system och är van att arbeta i ett högt tempo. Du har även ett logiskt tänkande, är kommunikativ och har en förmåga att hålla koll på många saker samtidigt.

Krav

Eftergymnasial utb. Ekonomi/Sälj eller motsvarande
Djupa kunskaper i Excel
Tidigare erfarenhet från SAP
Tidigare erfarenhet eller insyn i motsvarande roll

Övrigt

Start: Omgående

Anställning: Heltid
Arbetstid: Måndag-Fredag 08-16.30

Är det dig vi söker? Skicka då in din ansökan redan idag!

Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Du kan komma att få genomföra olika personlighets- och kunskapstester i denna rekryteringsprocess.

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2021-06-30
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Försäljning/Affärsutveckling
  • Inkommet: 2021-06-08
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan