Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Brinner du för service? Se hit!

Om tjänsten

Är du redo för ett nästa steg i en utvecklande och spännande roll? Nu söker vi dig som har ett genuint intresse för kundkontakt och support! För flera av våra kunders räkning söker vi nu nyfikna och drivna kundservicemedarbetare.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

I rollen som kundservicemedarbetare fungerar du som en länk mellan företaget och kunden. Det är du, som tillsammans med dina kollegor i teamet, ser till att kunden får ett professionellt och trevligt bemötande på både telefon och mail. Du hjälper kunden att hitta rätt och lösa problem, i frågor som rör företagets produkter och tjänster. Kundservicen är företagens hjärta och det är här kunderna får ett första intryck. Din roll är både serviceorienterad och administrativ, då inkommande ärenden kräver att du både söker och registrerar information.

Kvalifikationer

Inställning och viljan att lära värdesätts högt för denna tjänst. Vi söker dig som genom tidigare serviceyrken har lärt dig att möta människor med olika behov. Du vet att lyhördhet, tydlig kommunikation och kunskap är viktigt för att vinna kundens förtroende. Att göra kunden nöjd är det som får dig motiverad, men du tappar inte drivet när du stöter på missnöje, då du är en riktigt problemlösare! Du läser på och är mån om att förstå vad ditt företag står för, så att du kan vara den bästa representanten ut mot kund. Som person är du orädd, noggrann och prestationsinriktad. Då du ingår i ett team är det även viktigt att du drivs av samarbete och ödmjukhet i ditt arbetssätt.

Övrigt

Detta är konsultroller där du skulle bli anställd som konsult genom oss på KFX HR-partner.Vi går igenom urvalet löpande, så skicka in din ansökan redan idag

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan