Går du i tankar på nytt jobb och vill arbeta med kundfokus?

Om tjänsten

Denna annons är av generell och allmän karaktär inför kommande behov.

Vi söker dig som är på jakt efter ny sysselsättning och brinner för arbete med kundmöte i fokus.
Har du erfarenhet av arbete med kundkontakt, kundrelaterad service eller önskar du stärka dina erfarenheter på området passa på att skicka in din ansökan idag och specificiera tydligt i ditt personliga brev varför just du är lämpad för/söker ett arbete av sådan karaktär.

Tjänsten i fråga innebär att du kommer att vara anställd av KFX HR partner men sitta ute hos vår kund på Birsta City. Tjänsten är på deltid (extra vid behov) och således kommer dina arbetstider att vara oregelbundna i ett inledande stadium. Viktigt för att bli aktuell i rollen är att du är flexibel och har förmåga och möjlighet att kliva in och arbeta med kort varsel och under dagtid.I arbetsuppgifterna ingår bland annat att välkomna och registrera besökare, ha receptionistansvar för gäster, hantera både inkommande ärenden via mail, telefon och samt över disk. Och i särklass viktigast är att leverera förstklassig service till varuhusets besökare och kunder.

Om oss

KFX HR partner är ett auktoriserat rekrytering-, bemanning-, och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och kollega. KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och vår personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. Med över 30 års erfarenhet i branschen erbjuder vi våra kunder och anställda stabilitet och kvalitet.

Arbetsuppgifter

Vi på KFX söker dig som är socialt engagerad i ditt arbete och dig som motiveras av att ta eget ansvar. Vi ser gärna att du har ett driv som cirkulerar kring din egna utveckling och att du vågar ta egna initiativ. Meriterande är erfarenhet av kundvård och/eller utbildning inom liknande.
Utöver detta är det av stor vikt att du kan göra dig förstådd, både muntligt och skriftligt, på engelska samt att du är bekväm med arbete kring Office-paketet. All annan systemvana är också fördelaktig och får gärna presenteras i samband med din ansökan.

Övrigt

Annonsen är allmän och intervjuer kommer således ske löpande med fokus att bygga på vår kandidatbank inför kommande uppdrag.
Vid frågor eller funderingar, kontakta ansvarig rekryterare på amanda.johansson@kfx.se eller via 060-154600.

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2020-10-31
  • Heltid
  • Anställning: Timanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2020-09-07
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan