Sveriges bästa företagsbloggar 2018

Universitetsstudenter till kontorsreception

Om tjänsten

Är du universitetsstudent och känner att du har lite mer att ge i kombination till dina studier? Vill du ta dig an nya spännande utmaningar och ta chansen att skaffa dig mer arbetslivserfarenhet? Vi söker nu ambitiösa medarbetare som brinner för service och kan finnas tillgänglig att arbeta 1–3 vardagar i veckan under de kommande terminerna. Det finns även möjlighet till arbete under sommaren.

Vi ser helst att du är villig att satsa minst ett år hos oss och i gengäld erbjuder vi dig ett omväxlande extra arbete, en möjlighet att fylla på din CV och knyta kontakter inför framtiden. Du kommer bli schemalagd anpassat efter ditt skolschema. Våra arbetspass är i kontorsreceptioner är schemalagda måndag- fredag mellan kl. 07.30-18.00.

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

Du blir upplärd på flera uppdrag ute hos våra kunder och du kommer att få möjlighet att bland annat arbeta som receptionist, kontorsassistent, växeltelefonist och internservice. I kontorsreceptioner kan det förekomma lugna perioder, vilket innebär att du måste ta egna intiativ att hålla dig sysselsatt samtidigt som det är viktigt att du trivs i ett lugnt tempo.

Att arbeta som konsult ute hos våra kundföretag innebär ett roligt och varierande arbete. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är klassiska receptionistuppgifter som att ta emot besökare och vara behjälplig via telefonen och mail. Andra arbetsuppgifter är posthantering, inköp av kontorsmaterial samt enklare administration.

Kvalifikationer

Har du erfarenhet från någon form av telefoniarbete är det meriterande. Det är viktigt att du har goda språkkunskaper i svenska och engelska samt datakunskaper, främst i MS Officepaketet.

Eftersom arbetet innebär en daglig kundkontakt söker vi glada och serviceinriktade personer med god kommunikativ förmåga. Vidare är du van att arbeta självständigt, är ansvarstagande och har lätt för att lösa problem.

Som ansiktet utåt både för kundföretaget och KFX HR-partner är det viktigt att du förstår betydelsen av ett professionellt, flexibelt och servicemedvetet kundbemötande.

Övrigt

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag.
Urval sker löpande, vilket betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du några frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare Anna Holmefeldt på 031-711 98 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan