Är det dig vi ska anställa?

Om tjänsten

Sökord: Administratör / Kundservice / Sälj / Ekonomi / Support / Reception / Chef / Inköp

Hittar du ingen annons som riktigt stämmer överens med vad du vill jobba med?
Då vänder vi på steken och frågar – varför ska vi anställa dig till våra kommande uppdrag?

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder en trygg och säker arbetsmiljö. Auktorisationen innebär en garanti för våra kunder och våra konsulter att vi är en seriös leverantör som följer lagar och regler.

Vid en rekrytering hjälper vi till med hela processen innan för att till slut presentera de kandidater som passar för tjänsten. Du blir då anställd direkt av företaget.

Ibland sker provanställningen via oss, där både du som konsult får chansen att känna att du har hamnat rätt samt att kunden får testa på dig.
Att arbeta som konsult ger en unik möjlighet att få arbeta med nya och utmanande arbetsuppgifter och att få bekanta sig med olika branscher och företag. De flesta av våra medarbetare arbetar heltid, vissa deltid i samband med eget företag och andra arbetar extra och mer sporadiskt, till exempel som ett komplement under studietiden.
KFX blir då din arbetsgivare. Med oss diskuterar du lön, semester, ledighet etc. Men det är kundföretaget där du är stationerad som leder det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter

När du söker på denna annons bifogar du ditt CV som visar din arbetslivserfarenhet och eventuella studier och kurser som du har gått. Gör det tydligt med vilka arbetsgivare du har haft, under vilka tidsperioder och vad du har haft för roll på företaget.

Försök få med det mest väsentliga i ditt CV, som t.ex. körkort, truckkort, vilka datasystem du har arbetat i, vilka språk du talar och så vidare.

Sen kommer vi till det roliga – vi vill också att du bifogar ett personligt brev där du berättar varför du är en så kallad ”KFXare”! Vilket sorts arbete passar dig och varför? Vad kan du bidra med? Vilka är dina främsta styrkor och vågar du även erkänna dina svagheter?

Kvalifikationer

Du kan vara kort, lång, gammal eller ung, med eller utan glasögon, högskoleutbildning eller inte – vi vill helt enkelt anställa/rekrytera dig som är engagerad, positiv och som ger 110 % när man är på arbetet så alla är välkommen med en ansökan till oss!

Övrigt

Detta är en allmän annons och intervjuer sker löpande och fram till slutdatum.
Kunskap- och personlighetstester samt kreditupplysning kan komma att göras på slutkandidater beroende på kund och uppdrag.

Vid frågor så kan ni kontakta Erika Hällström på 060-15 46 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan