Administratörskoordinator med nytänk!

Om tjänsten

Har du en fallenhet för att arbeta noggrant och har ett servicetänk enda ut i fingertopparna? Är du självsäker i den administrativa rollen och drivs du av koordinera? I proaktivt syfte inför kommande uppdrag söker vi nu administrationskordinator. Väcker detta ditt intresse och passar din målsättning? Ansök redan idag!

Om företaget

KFX HR-Partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta och ganska ensamma om att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det viktigt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt och ska därför förstå vårt och kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

I denna typ av roll förekommer det arbetsuppgifter som bland annat består av kundkontakt, rådgivning och bokningar. Det ingår även att kunna koordinera, med detta menas de att du kan hantera underlag, genomför rådgivningar och budgetarbete. Du ska kunna orientera dig i olika system.

Kvalifikationer

Erfarenhet inom roller som innefattar både service och administration är något vi värderar högt. Vidare ser vi gärna att du är kapabel till att arbeta självständigt och har förmåga att hantera flertal affärsystem. Du bisitter kunskap av att genomföra bokningar, planeringsarbete och beställningar.
Vi lägger stor vikt vid personlighet och söker dig som är en person som är social, trivs med kundkontakt och är positiv. Att ha många bollar i luften är inga problem, du ser möjligheter istället för hinder. Du är en problemlösare som arbetar effektivt och samtidigt noggrant för att uppnå de bästa resultaten.

Övrigt

Annonsen är i proaktivt syfte inför kommande uppdrag och urval sker löpande.

Vid frågor eller funderingar vänligen kontakta ansvarig rekryterare på tel 031-711 98 00

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan