Administratör till växande startup!

Om tjänsten

Vill du vara en del av en tillväxtresa på ett stabilt och snabbt växande företag inom återvinning? Söker du en bred och varierande roll med administration, kundkontakt, orderhantering och systemansvar? Vi söker dig som trivs i en flexibel roll med mycket självständigt ansvar där du får hugga i där det behövs. Är du positiv, lösningsorienterad och en riktig DO-er? Då kan du vara rätt person till vår kund Smart Återvinning i Göteborg!

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid, tillsvidare med start omgående. Din anställning får du till en början hos oss på KFX HR-partner. Goda chanser till direktanställning hos kund finns på sikt.

Om oss

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Vid bemanningsuppdrag blir du anställd av KFX HR-partner, och det är därför viktigt att du trivs i rollen som konsult. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke samt engagemang och dessa ska genomsyra allt vi gör.

Arbetsuppgifter

Du kommer vara en viktig del i företagets tillväxtresa. I rollen blir du ensamt ansvarig för att ta emot beställningar från kunder via telefon och mail samt ser till att detta administreras och hanteras rätt i företagets nya affärssystem. Som en del av tjänsten kommer du verifiera fakturor och betalningar i affärssystemet Fortnox. Du är vidare med och uppdaterar listor och dokument som ska skickas till olika myndigheter samt stöttar företagets VD med administrativa och praktiska uppgifter.

Trivs du att arbeta med försäljning kan det bli en del av dina arbetsuppgifter i rollen.
Företaget är under tillväxtfas vilket innebär att många nya arbetsuppgifter kan tillkomma på sikt.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, för oss är det viktigt att du är en självgående och positiv person som är öppen för att hjälpa till där det behövs. Du trivs i en roll där du får hugga i och har en vilja att ge VD och företagets kunder ett professionellt och bra bemötande i alla lägen. För att trivas på bolaget tror vi att du är en riktig DO-er som är orädd och ser till att saker blir gjorda.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha en avslutad gymnasieexamen samt vara bekväm i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser vidare att du har god datorvana och enkelhet för att sätta dig in i nya system på ett snabbt och effektivt sätt. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom byggbranschen eller återvinning, gärna med administrativa arbetsuppgifter och service. B-körkort är ett krav.

Övrigt

Vår kund har kontor i Högsbo.
Arbetet sker måndag-fredag kl. 07-16.

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken nedan. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Paula Jansson på telefonnummer: 031 711 98 00.

Company logotype
  • Göteborg
  • Ansök senast 2021-05-09
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2021-04-07
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan