Administratör till KFX HR-partner

Om tjänsten

Söker du efter en utvecklande och stimulerande tjänst inom administration? Vi söker för kommande uppdrag dig som vill arbeta som administratör. I tjänsten som administratör ser vi att du är en nogrann person som har en god problemlösningsförmåga. Du trivs med att vara spindeln i nätet och har förmågan att planera och genomföra ditt arbete på ett strukturerat sätt.

Om företaget

KFX HR-partners fokus har alltid varit att bygga långsiktiga relationer med kunder och personal. Vi lyssnar på våra kunder, våra anställda och på varandra. Stolthet, omtanke och engagemang är våra värdeord. Vårt mål är att vara våra kunders första val av HR-partner och branschens bästa arbetsgivare. Vi är i dag drygt 400 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Som administratör ansvrar du för att organisera och koordinera olika uppgifter. Det kan handla om att förbereda, avlasta och strukturera upp olika typer av arbetsuppgifter. Du svarar på inkommande mail och samtal, korrekturläser och sammanställer statistik. Vissa ekonomiska uppgifter kan också förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tidigare har arbetat inom administration och service och som inte är rädd för samarbeta. För att passa in i rollen som administratör ser vi att du har lätt för att sätta dig in i nya system och du trivs med ett arbetstempo som varierar. Du har sinne för detaljer och ordning och struktur. Du är flink i fingrarna och tar lätt till dig nya arbetsuppgifter och instruktioner. Som lagspelare hjälper du dina kollegor och du arbetar effektivt med en positiv inställning till arbetet. Vidare talar och skriver du obehindrat på svenska och engelska.

Övrigt

Detta är en allmän annons för tjänsten som administratör. Detta innebär att tjänsten kan innebära en anställning hos oss på KFX HR-parner där du arbetar hos våra kundföretag, eller också innebära att du blir rekryterad till något av våra kundföretag. Är du intresserad av att arbeta hos oss som är ett ett modernt företag som både är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag? Eller lockas du av att arbeta hos något av våra spännande kundföretag i Sundsvall? Välkommen att skicka in din ansökan!

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan