Ekonomiassistent till företag i Hammarby Sjöstad

Om tjänsten

Administratör, ekonomi, avtalsadministratör, support, fakturasupport, kundtjänst
Nu har du möjlighet att vara med på en expansiv resa i en bred administrativ roll som ekonomiassistent med inriktning kund- och fakturasupport. Här får du möjlighet att ta stort ansvar och effektivisera arbetsprocesserna framåt. Har du fallenhet för ordning och reda och värdesätter en god stämning på jobbet? Då kanske du är den vi söker!

Om företaget

Företaget grundades 2017 som en sammanslagning av Solus Business Communications AB och Uno Telefoni AB. Sammangåendet möjliggjordes genom den nya ägaren SEB Private Equity och grundarna av Solus och Uno har återinvesterat i SolunoBC AB. Bolaget arbetar med molnbaserade kommunikationslösningar för företag och kommer initialt att bilda den största operatörsoberoende integratören på den svenska marknaden. Förutom fortsatt expansion i Skandinavien ser bolaget även stora tillväxtmöjligheter främst på den europeiska marknaden.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent på Soluno kommer du att ansvara för fakturasupport, samt avtalsadministration och provisionsunderlag. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer delvis att innebära:

  • Registrering av avtal
  • Uppföljning och tillägg av avtal
  • Stöd till ekonomiavdelningen
  • Månadsfakturering ut till kunder
  • Fakturasupport via telefon och mail
  • Kreditbedömningar
  • Registrera provision till återförsäljare
  • Genomgång av kundregister
  • Övrig administration rörande kunduppgifter och avtal

Kvalifikationer

God service och administrativ förmåga är ett krav och för att trivas i rollen bör du motiveras av att jobba självständigt och i ett högt tempo. Här hanterar du flera arbetsuppgifter samtidigt därför är det viktigt att ha en förmåga att behålla lugnet samt en förmåga att kunna prioritera vid stressiga situationer. Du är en noggrann, servicemedveten problemlösare med en flexibel och god samarbetsförmåga.
Vi ser att du som söker har lägst gymnasieexamen och ett intresse för ekonomi. Du kommer dagligen att hantera telefonsamtal och mailkonversationer på både engelska samt svenska, därför skall du kunna dessa språk flytande. Då du kommer att arbeta i ett flertal system, därför är det meriterande om du behärskar något utav följande: Lime, Fortnox, Zendesk eller Easy-crm.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande. Detta betyder att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Skickar därför in din ansökan redan idag via www.kfx.se
Start för uppdraget är omgående och kommer fortlöpa under ett år med goda chanser till förlängning.
Har du någon fråga om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Jurell på KFX HR-partner via telefon: 08- 663 99 00 eller mail: amanda.jurell@kfx.se

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan