Administratör och kundtjänstmedarbetare

Om tjänsten

Vi är just nu på jakt efter flitiga administratörer och kundtjänstmedarbetare som är redo för en ny utmaning i sin yrkesmässiga karriär.

Vi söker både dig som studerar och vill komma in med en fot i branschen, likväl dig som har arbetat i rollen ett tag och vill vidare.
Våra kunder söker personer som hanterar roller som administratör, kundtjänstmedarbetare, receptionist och liknande.

Detta är en allmän annons för kommande behov.

Om oss

KFX HR-partner är ett auktoriserat rekrytering, bemanning och omställningsföretag. Vi är mycket måna om att du ska trivas hos oss och på din kundarbetsplats. Hos oss är du en viktig och uppskattad person, både som anställd och som kollega. Vi är enormt stolta att ha funnits i branschen i mer än 30 år. Vårt mål är att vara bemanningsbranschens bästa arbetsgivare, därav värdesätter vi dina åsikter högt och är lyhörda.

Du kommer att bli anställd av KFX HR-partner, därför är det viktigt att du trivs i rollen som konsult. Som konsult är det väsentligt att du kan ta egna initiativ, är flexibel och pålitlig. Du är vårt och kundens ansikte utåt, därav är det betydelsefullt att förstå vår samt kundföretagets organisation. Våra ledord på KFX HR-partner är stolthet, omtanke och engagemang. Dessa tre ledord genomsyrar allt vi på KFX HR-partner gör.

Arbetsuppgifter

Då vi med denna annons söker olika typer av tjänster för olika typer av uppdrag vill vi att du i din ansökan poängterar vilken typ av tjänst du söker. Specificera gärna vad du har gjort tidigare samt vad du kan tänka dig framåt. Vi vill också veta när du är tillgänglig och om du är intresserad av att arbeta hel- eller deltid.

Bifoga också aktuellt CV och personligt brev.

Kvalifikationer

Du som söker har som lägst gymnasieutbildning och hanterar det svenska och engelska språket mycket bra i både tal och skrift. Vi tror att du har arbetat inom service/administrativt innan och det är en stor fördel att du är en van användare av Officepaketen och i övrigt god systemvana.

Vidare tror vi att du är en positiv och sprallig person som vill bidra till en bra stämning på arbetsplatsen och i ditt team. Du gillar att vara i händelsernas centrum och är duktig på att balansera struktur och effektivitet.

Beskriv gärna i ditt personliga brev vart just du gör dig som bäst, så vi enklare kan matcha dig till rätt uppdrag.

Övrigt

För närmare information är du välkommen att kontakta Matilda Burström på 060-15 46 00.
Kunskap- och personlighetstester samt bakgrundskontroll kan komma att göras på slutkandidater. Intervjuer sker löpande så sök redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!

Company logotype
  • Sundsvall
  • Ansök senast 2021-10-21
  • Heltid
  • Anställning: Tillsvidareanställning
  • Bransch: Administration
  • Inkommet: 2021-09-21
Sök tjänst
Tipsa en vän Dela Tweeta Länka
Skriv ut

Relaterade tjänster

Se alla annonser
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan