Kontorsansvarig receptionist till IT-företag i Solna

Om tjänsten

Vi söker en prestigelös kontorsansvarig receptionist via vår kund CBRE som är ett branschledande internationellt IT-företag med svenskt huvudkontor i Frösunda, Solna. Du kommer att bli anställda av CBRE och uthyrd som konsult.

Arbetsuppgifter

Då det svenska kontoret är relativt litet kommer du att få arbeta brett med service och administration. I första hand ansvarar du för att kontoret fungerar på bästa möjliga sätt och ger service till företagets besökare och internt anställda.

I praktiken innebär detta att du ansvarar för gemensamma ytor, dukar upp frukostar och luncher, beställer bud och taxi samt svarar i telefon. Det innebär även att du sköter alla ärenden som rör företagets lokaler. Dina arbetsuppgifter innefattar också mer kvalificerad administration där du hanterar fakturor, inköp, leverantörsavtal och liknande och har dialog och korrespondens med bland annat England, Irland och Indien. Ibland även att hantera event, seminarium och ge stöd åt den interna personalen i olika frågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat några år med liknande arbetsuppgifter. Erfarenhet av service och administration är en förutsättning för att lyckas, kanske har du arbetat som receptionist, kontorsassistent, administratör eller motsvarande roll tidigare.

Då du kommer att ha internationella kontakter är det viktigt att du har mycket goda kunskaper i det engelska språket både muntligt och skriftligt. Vidare ställer rollen krav på att du goda kunskaper i MS Office främst PowerPoint och Excel. Som person är du mycket serviceminded, noggrann positiv och administrativt lagd. Du har ävenlätt för att skapa goda relationer och har god kommunikativ förmåga. Arbetsbelastningen kan vara varierande och det krävs därför att du är anpassningsbar och kan hantera både lugna och stressiga situationer.

Övrigt

Tjänsten är ett konsultuppdrag hos kund och du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning hos vår kund CBRE. Arbetstiderna är kl. 08:00 – 16:00 (1 timmes lunch). Vi ser gärna att du som söker kan börja snarast men tar hänsyn till eventuell uppsägningstid. Välkommen att skicka din ansökan redan idag!
Vid eventuella frågor kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på telefonnummer 08-663 99 00.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan