Citroën – Digital och CRM-ansvarig

Om tjänsten

Söker du en utmanande tjänst på ett välkänt och internationellt bilföretag? Hos Citroën ges du möjlighet att arbeta i en spännande roll tillsammans med ett härligt team på marknadsavdelningen. Tjänsten är en projektanställning om 6 månader med möjlighet för förlängning. Låter detta som ett uppdrag för dig? Sök tjänsten redan idag!

Om företaget

FSC Bilar AB är sedan 1 januari 2016 importör och generalagent för märkena Citroën och DS Automobiles i Sverige. Citroën finns representerade på ca 60 försäljningsställen och ett hundratal verkstäder fördelade över hela landet. Vårt huvudkontor ligger i Upplands Väsby, Stockholm.

Vi planerar att starten ska ske som senast den 1 februari 2017. Tjänsten är placerad vid Citroëns huvudkontor i Infra City i Upplands Väsby norr om Stockholm. Hela koncernen, ca 130 medarbetare arbetar i nya moderna lokaler i en aktivitesabaserad miljö som bidrar till en flexibel arbetsdag. Citroën och DS ägs av SC Motors AB som även har generalagenturen av Mitsubishi och Hyundai.

Läs mer på www.citroen.se

Arbetsuppgifter

I din roll har du speciellt fokus på Citroëns ägda plattformar och framförallt hemsidan som du har huvudansvar för. Övriga arbetsuppgifter är:

 • Driva, utveckla och skapa Citroëns Internetkommunikation i Sverige och sociala medier, mobila applikationer med input från Citroëns huvudkontor och lokala möjligheter
 • Beställa digitala arbeten från tredje part
 • Själv skapa grafiskt material (digitalt och print)
 • Sammanställa och skicka ut nyhetsbrev
 • Tillsammans med marknadschef och reklamansvarig säkerställa att alla uttyck av märken är i linje med varumärkesidentitet
 • Utveckla och genomföra en 360 CRM-strategi – både centralt och lokalt driven
 • Uppföljning av målsättningar, KPI och Media Metrics
 • Leadhantering och dess verktyg
 • Bokföra och göra uppföljningar

Kvalifikationer

För att vara kvalificerad för tjänsten har du:

 • Minst två år av postgymnasial utbildning inom företagsekonomi, reklam eller digitalt
 • 1-2 års erfarenhet av arbete inom marknad
 • Kunskap inom digital- och grafisk layout
 • Utvecklad känsla för färg och form
 • Goda svenska- och engelskakunskaper, både muntligt och skriftligt
 • Goda kunskaper inom programmen InDesign och MS Office. Det är även meriterande om du har kunskap inom Google analytics

För att passa in hos Citroën har du en positiv och nyfiken attityd. Du är självgående och tar egna initiativ samtidigt som du är en teamplayer. Vidare är du ambitiös, noggrann och effektiv i ditt arbete. Du tycker om att lära dig nya arbetsuppgifter, drivs av förändring och har lätt för att sätta dig in i nya situationer. Det är även önskvärt om du har förståelse för bilkunder samt bilbranschens förutsättningar. Om detta inte finnes, är du öppen för att lära dig kring detta.

Övrigt

Detta är ett konsultuppdrag och du kommer få din anställning hos oss på KFX HR-partner och arbeta ute hos Citroën i Upplands Väsby. Tjänsten har tillsättning omgående fram till och med 1 september med chans för förlängning, heltid. Vi arbetar med löpande urval, så vänta inte med att skicka din ansökan! Vid frågor, kontakta ansvarig rekryterare Clara Backlund på 08-663 99 00.

Citroën, som har ett nytt och brett modellprogram av både person- och lätta lastbilar, grundades år 1919 av André Citroën i Frankrike och har sedan dess gjort sig känt som ett dynamiskt och kreativt märke. Dagens Citroënbilar koncentrerar sig på ledorden design, komfort och användbar teknik. Citroën har 10 000 försäljnings- och serviceställen i över 90 länder och sålde 1,2 miljoner fordon under 2015. Dessutom har märket 8 världsmästartitlar för konstruktörer i WRC och två världsmästartitlar för konstruktörer i FIA WTCC från 2014 och 2015.

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan