Är du Veidekke Bostads nya kundansvarig?

Om tjänsten

Drömmer du om att arbeta på ett expansivt företag inom bostadsutveckling? Vill du ha en möjlighet att påverka? Har du ett genuint intresse för bostäder? Då har vi något för dig!

Om företaget

Veidekke Bostad ingår i den norska koncernen Veidekke ASA som är Skandinaviens fjärde största bygg-, anläggnings- och bostadsutvecklingsföretag. Veidekke är noterat på Oslobörsen och har aldrig gått med förlust sedan företaget grundades 1936!

Vediekke bostad AB är ett av de större företagen i Göteborg som arbetar med bostadsutveckling. Företaget har vuxit snabbt här i Göteborg och behöver nu expandera ytterligare. De har många projekt på gång och de får in allt fler kunder. Därför behöver Veidekke Bostad just nu din hjälp med att bevara kundnöjdheten!
Veidekkes vision:
” I samspel förverkligar vi människors bostadsdrömmar och utvecklar framtidens samhälle.”

Arbetsuppgifter

I rollen som kundansvarig har du kontakt med alla kunder, från det att någon visar intresse för en bostad till dess att det är dags att flytta in. Du kommer att vara ansiktet utåt och ansvarar för dialogen med kunder både internt och externt, därför är det viktigt att du gillar att anpassa dig efter många olika målgrupper. Kontakten sker främst digitalt och på telefon, men även på events.

Rollen innebär att säkerställa att kunderna har rätt information vid rätt tid, och arbeta proaktivt för att detta ska upprätthållas, exempelvis via nyhetsbrev och inkommande samtal. Som kundansvarig har du inte fokus på pris eller produkt, utan det är relationen till kunden som är det viktigaste. Tycker du det är spännande att bli insatt i många olika projekt och arbeta med affärsutveckling, projektutveckling och försäljning? Då kan du bli Veidekkes nya kundansvarig!

Kvalifikationer

Veidekke Bostad söker en mogen och kommunikativ person som har förståelse för människor och gillar att knyta nya kontakter. Din tidigare erfarenhet från kundrelationer är i fokus, gärna med en säljbakgrund. Det är fördelaktigt om du tidigare arbetat med fastigheter, åtminstone bör du ha ett intresse för det. Arbetet innefattar en hel del skrivande så det är viktigt att du kan uttrycka dig både i tal och i skrift. Vi ser gärna att du har en kreativ förmåga och gillar att komma med nya idéer. Du är en själgående person som gillar att hitta effektiva lösningar och arbetar på ett strukturerat sätt. Är du professionell och gillar att ta ansvar? Sök då denna tjänst där du får möjlighet att påverka i en spännande utvecklingsfas!

Övrigt

Tillträde: Omgående
Typ av anställning: Tillsvidare
Lön: Fast lön
Tjänst: Bemanning med chans till övertag
Ansökan senast: 16 juli

Sök tjänst

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan