HR-partner i Malmö ー vi hjälper ditt företag att lyckas genom framgångsrikt HR-arbete

Nöjda medarbetare är produktiva medarbetare. Ett sätt att skapa trivsel och effektivitet på arbetsplatsen är att arbeta långsiktigt med HR-frågor. Genom att anlita ett företag som HR-partner får du specialisthjälp med utformandet av HR-policy, arbetskraftsplanering och rekrytering av nya medarbetare. Letar du efter en HR-partner i Malmö? Anlita KFX.

Det här kan en HR-partner hjälpa dig med

En HR-partners viktigaste uppgift är att skapa mervärde för både medarbetare och organisationen inom HR-frågor. Det kan innebära allt ifrån att förbättra arbetsrelationer, utvärdera träningsprogram till att identifiera förbättringsområden för medarbetare och arbetslag. En annan viktig uppgift för en HR-partner är att hitta rätt person till rätt position.

Anlita KFX som din HR-partner i Malmö

KFX är ett av landets äldsta rekryterings- och bemanningsföretag med ett kontaktnät som spänner över hela Sverige. Genom att lära känna ditt företag på djupet kan vi hitta lösningar som passar just dina personalbehov för både korta och långa uppdrag. Anlitar du KFX som din HR-partner i Malmö får du tillgång till vår expertkompetens inom:

  • Strategiska HR-frågor
  • Förändringsledning
  • Personalfrågor
  • Rekrytering
  • Administration

 Behöver du en HR-partner i Malmö tveka inte att kontakta KFX.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan