HR-partner i Göteborg ー KFX hjälper ditt företag att växa genom framgångsrikt HR-arbete

En nöjd anställd är en effektiv anställd. Du som är företagare och vill satsa på HR-frågor tänker helt rätt. Letar du efter en HR-partner i Göteborg? Då är KFX ett bra val. Vi är ett av landets äldsta rekryterings- och bemanningsföretag med många års erfarenhet av att leda förändringsarbete och göra lyckade rekryteringar.

Vad gör en HR-partner?

En  HR-partners arbetsuppgifter varierar beroende på vad just ditt företag har för behov. Deras uppgift är fortfarande detsamma, att skapa mervärde för både organisation och anställda inom HR-relaterade ämnen.

Vad är en HR-partner?

KFX är en HR-partner! Som en HR-partner i Göteborg stöttar vi din verksamhets HR-processer och hjälper bland annat till med bemanning, rekrytering och omställning. Via oss får du tillgång till våra erfarna HR-specialister som kan fylla viktiga kompetensluckor. De huvudsakliga uppgifterna och våra mål som HR-partner i Göteborg är att stötta din verksamhet inom samtliga HR-relaterade områden/ärenden, bidra till din verksamhets affärsmål, driva och följa upp på HR-processer samt ge råd och stöd till chefer och ledningsgrupper för att utveckla verksamhetens effektivitet.

Här är några exempel på vad en HR-partner i Göteborg gör:

 • Guidar chefer och ger råd inom HR-frågor.
 • Löser komplicerade personalärenden och missnöjen.
 • Arbetar nära ledning och medarbetare för att utveckla arbetsrelationer, optimera produktiviteten och öka trivseln bland de anställda.
 • Stöttar med HR-policycoachning.
 • Observerar och rapporterar för att förbättra arbetskraftsplaneringen.
 • Identifierar förbättringsområden för arbetslag och individer.
 • Utvärderar träningsprogram.
 • Utarbetar nya HR-strategier.

En rekryteringsspecialist

En annan viktig arbetsuppgift för en HR-partner är att hitta nya medarbetare. En lyckad rekrytering ger positiv energi till arbetsplatsen, bidrar med just den kompetens som behövs och kan öppna upp nya affärsmöjligheter för företaget. En HR-partner är specialist på rekryteringar och bemanning. Genom att lära känna ditt företag på djupet kan en HR-partner identifiera företagets behov för att kunna täcka eventuell personalbrist med korta konsultuppdrag, längre interimstjänster eller att rekrytera nya medarbetare.

Därför ska du välja KFX som HR-partner i Göteborg

 • Vi ser objektivt på ditt företag.
 • Vi har bred kompetens och lång erfarenhet av HR-frågor.
 • Vi kan genomföra de långsiktiga förändringarna som ger ditt företag möjlighet att nå fortsatt framgång.
 • Vi har ett kontaktnät som spänner över hela Sverige vilket gör det möjligt att snabbt hitta kvalificerade kandidater till ditt företag.
 • Vi arbetar enligt de kollektivavtal som tecknats med LO och Unionen.

 Behöver du en HR-partner i Göteborg? Tveka inte att anlita KFX!

Skräddarsydda lösningar efter dina behov

Behoven av din verksamhet avgör vilken lösning som just ditt företag behöver. Vi erbjuder flexibla lösningar skräddarsydda för dina personalbehov:

 • Rekrytering – Rätt person för rätt position
 • Konsultuthyrning – Allt från korta uppdrag i en dag till långa uppdrag i flera år
 • Entreprenad – Flexibel helhetslösning där vi ansvara för driften av hela din avdelning
 • Management – Interimslösning av managementkonsulter
 • Karriärvägledning – Ta tillvara på kompetens inom ditt företag

VI lämnar inget åt slumpen

Vi är en erfaren HR-partner i Göteborg där vi i cirka 30 år byggt upp en gedigen och träffsäker metod för hur vi arbetar. Med hjälp av väl inarbetade processer, dokumentationer och regelbundna avstämningar säkerställer vi högsta kvalitet när vi hjälper dig med rekrytering och bemanning. Med KFX som din HR-partner i Göteborg lämnas inget åt slumpen.

Vi har erfaren och engagerad personal

Välj bland handplockade konsulter för varje uppdrag. Vår ambition är att presentera dig kollegor som bäst matchar ditt företags behov och har en hög nivå av nyfikenhet, ambition och motivation. 

Vi är alltid nära dig

Vi är alltid nära dig och tillgängliga dygnet runt. Med vår unika dygnet runt jour är vi bara ett samtal bort för att garantera ditt personalbehov.

 Behöver du en HR-partner i Göteborg? Tveka inte att anlita KFX! Läs mer om vad KFX HR-partner/HR-business partner i Göteborg och våra HR-specialister kan göra för din verksamhet.

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan