KFX: En erfaren HR-partner vid din sida

KFX HR-partner är experter på att genomföra lyckade processer. Vi vet att både ledning och struktur är viktigt. Med lång erfarenhet i branschen och kvalitet i varje steg lämnar vi ingenting åt slumpen.

 

Noggrannhet lönar sig – särskilt när man väljer nya medarbetare

Nya medarbetare ger en energiinjektion, skapar ett positivt arbetsklimat och genererar nya affärsmöjligheter. KFX är en erfaren HR-partner och HR-specialist som alltid strävar efter en djup förståelse för våra kunders verksamhet. Det innebär att vi effektivt matchar varje kandidats kvalifikationer och personlighet mot era behov.

Säkert val

Oavsett om du väljer att rekrytera eller bemanna är valet av nya medarbetare ett av de viktigaste beslut ditt företag eller organisation gör. KFX erbjuder därför ett stort sortiment med välbeprövade tester. Dessa inkluderar personlighetstester och tester för specifik kompetens/fackkunskap.

Testerna kan kombineras och skräddarsys utifrån era behov, tillsammans skapar de en fördjupad bild av kandidatens kompetens. Vi erbjuder även en kostnadsfri bakgrundskontroll av er slutkandidat.

Vi garanterar kvalitet

Din kontaktperson på KFX är alltid en erfaren rekryterare med HR-utbildning som ansvarar för hela rekryteringsprocessen, från början till slut. Vi om några vet hur svårt det kan vara att välja nya medarbetare. Därför gör vi valet tryggare för våra kunder och lämnar omfattande garantier för vårt arbete. Ni har bland annat full reklamationsrätt på uppdraget inom sex månader efter påbörjad anställning. Det är en självklarhet för oss och en trygghet för dig.

Vid längre uppdrag gör vi en mer omfattande analys av er verksamhet och era kompetensbehov. Det ska alltid finnas tillräckligt med personal. Aldrig för få och aldrig för många.

KFX HR-partner uppfyller alla de krav som ställs på ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi arbetar i enlighet med de kollektivavtal som tecknats med Unionen och LO.

 

Two businesspersons talking in the office

Läs mer om våra lokala HR-specialister:

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan