HR-partner i Västerås ー KFX hjälper ditt företag att lyckas genom rätt rekryteringar

Att ha kompetenta och engagerade medarbetare är en framgångsfaktor. Därför är det viktigt att satsa stort inom HR-området. Med hjälp av en HR-partner får ditt företag de bästa förutsättningarna för att skapa en trivsam och produktiv arbetsplats. KFX är ett av Sveriges äldsta rekryterings- och bemanningsföretag med många års erfarenhet av att vara HR-partner i Västerås. Vi gör ditt företag ännu vassare med rätt personal på rätt position.

Vad kan en HR-partner göra för mitt företag?

Som HR-partner är den främsta uppgiften att skapa mervärde för företaget och dess personal på olika sätt. Det kan handla om allt ifrån att ge chefer daglig HR-guidning till att förbättra arbetsrelationer, utvärdera träningsprogram eller att rekrytera nya medarbetare. En HR-partners arbetsuppgifter skiftar också beroende av företagets behov inom HR-området.

Därför ska ditt företag anlita KFX

KFX har över tre decenniers erfarenhet av att göra lyckade rekryteringar och att arbeta med HR-frågor. Som HR-partner i Västerås gör vi en genomlysning av ditt företag för att se till att alla avdelningar är korrekt bemannade med varken för få eller för många medarbetare. Saknas personal inom något område? Med hjälp av KFX:s landsomfattande kontaktnät kan vi hitta kandidater för både korta konsultuppdrag, längre interimstjänster och rekrytera nya förmågor till ditt företag.

Fem anledningar att välja KFX som HR-partner:

  • Vi ser på ditt företag med ett utifrånperspektiv.
  • Vi har bred kompetens inom HR-området.
  • Vi har över 30 års erfarenhet av rekrytering och bemanning.
  • Vi finns över hela landet.
  • Vi arbetar i enlighet med de kollektivavtal som slutits med LO och Unionen.

 Letar du efter en HR-partner i Västerås? Anlita KFX.

Våra andra sidor om HR-partner:

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan