Vi har ett väl utvecklat samarbete

Folksam har en lång historia med KFX HR-partner, jag tror faktiskt det är upp emot 15 år nu! Vi använder oss av konsulter som extra bemanning till vår växel. Vi har ett väl utvecklat samarbete med täta avstämningar. Jag upplever kontakten med KFX som personliga och känner att det finns ett stort engagemang för att tillgodose våra behov och önskemål.

Vilka är de största vinsterna för er med det här upplägget? Flexibiliteten vid toppar av arbetsbelastning och samarbetet bidar till att vi kan nå våra mål även om vi har frånvaro som sjukdom och semester. Drabbas vi av frånvaro så är en konsult aldrig längre bort än ett samtal.

Vad ser du som de största vinsterna med att ha konsulter från KFX HR-partner? Att inte behöva bemanna upp med egen personal för att hantera toppar av inkommande samtal. Detta innebär en kostnadseffektivitet för oss, och vi behöver aldrig oroa oss för att bli underbemannade.

Det finns alltid saker att utveckla men jag upplever att KFX själva arbetar aktivt med att förbättra och förfina sin verksamhet. Det känns bra att jag som kund kan koncentrera mig på våra egna utmaningar.

Samarbetet kan inte bli annat än få högsta betyg. Flertalet gånger har vi drabbats av oplanerad frånvaro med kort varsel men KFX har alltid funnits där och sett till att vi får de ersättare vi behöver!

Samarbete med HR Specialist - Jesper Bedoire | KFX

Jesper Bedoire, Folksam

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan