Ett auktoriserat rekryteringsföretag

Rätt person på rätt plats

Att få rätt person på rätt plats skapar ett positivt arbetsklimat på företaget. Antingen kan du välja att få stöd i din egen rekrytering eller låta oss som rekryteringsföretag och erfaren HR-partner sköta allt. Det viktigaste är att valet av nya medarbetare blir rätt.

Det finns mycket att vinna på att ta in hjälp i en rekrytering, oavsett om det är fråga om en enskild eller flera tjänster som ska tillsättas. Som en del av en organisation kan det till exempel ofta vara svårt att ha tillräckligt med tid för att hinna med rekryteringsprocessen på det sätt man önskar. En extern aktör, i form av ett rekryteringsföretag, har då många gånger bättre förutsättningar när det kommer till att se era faktiska behov och sålla fram det rätta urvalet kandidater.

AUKTORISERAT REKRYTERINGSFÖRETAG– FÖR FRAMGÅNGSRIK REKRYTERING

Nya medarbetare ger en energiinjektion, skapar ett positivt arbetsklimat och genererar nya affärsmöjligheter. Vi strävar alltid efter en djup förståelse för våra kunders verksamhet. Det innebär att vi effektivt matchar kandidaters kvalifikationer och personlighet mot era behov.

Tidigt i processen ser vi till att lyssna in era önskemål, behov och förutsättningar. Bara genom att kartlägga er organisation och den aktuella tjänsten kan vi påbörja resan mot en framgångsrik rekrytering. I det här stadiet lägger vi också upp ett ramverk för hur aktiva ni själva vill vara och i vilken eller vilka delar av rekryteringen ni i så fall önskar medverka.

Ett auktoriserat rekryteringsföretag för framgångsrik rekrytering | KFX

 

ETT SÄKERT VAL

Oavsett om du väljer att rekrytera eller bemanna är valet av nya medarbetare ett viktigt beslut för dig och ditt företag. Som ett kompetent och bra rekryteringsföretag erbjuder vi därför ett stort sortiment av välbeprövade tester. Dessa inkluderar personlighetstester och tester för specifik kompetens/fackkunskap.

Testerna kan kombineras och skräddarsys utifrån era behov, tillsammans skapar de en fördjupad bild av kandidatens kompetens. Vi erbjuder även en kostnadsfri bakgrundskontroll av er slutkandidat.

KOMPETENT OCH BRA REKRYTERINGSFÖRETAG – GARANTERAD KVALITET

Din kontaktperson på KFX är alltid en erfaren rekryterare med HR-utbildning som ansvarar för hela rekryteringsprocessen, från början till slut. Vi om några vet hur svårt det kan vara att välja nya medarbetare. Därför gör vi valet tryggare för våra kunder och lämnar omfattande garantier för vårt arbete. Ni har bland annat full reklamationsrätt på uppdraget inom sex månader efter påbörjad anställning. Det är en självklarhet för oss som auktoriserat rekryteringsföretag och en trygghet för dig.

VAD ÄR KOMPETENSBASERAD REKRYTERING?

Tiden är sedan länge förbi där man tog rekryteringsbeslut baserat på magkänsla och vad man “tror” är det bästa beslutet. Idag dominerar istället fakta och data genom kompetensbaserad rekrytering som ser till att rätt person, med rätt utbildning och kompetens anställs för rätt position.

Kompetensbaserad rekrytering handlar om att noggrant definiera vilken kompetens er verksamhet är i behov av och bibehålla målet av att försöka hitta någon med den exakta kompetensen genom hela anställningsprocessen. Kompetensbaserad rekrytering fokuserar på forskning, att genomföra en noggrann behovsanalys via ett urvalsarbete med intervjuer och referenstagning som leder upp till avslutande utvärderingen – utan att bli distraherad av andra faktorer.

Har du fler frågor om vår kompetensbaserad rekrytering eller vill veta mer om vilka fördelar det innebär för er verksamhet? Kontakta KFX redan idag!

KONTAKTA KFX FÖR SKRÄDDARSYDDA REKRYTERINGSLÖSNINGAR

Om ni känner er osäkra på vad ni har ni för behov, till exempel om det gäller en helt ny tjänst, är ni naturligtvis också välkomna att kontakta oss för rådgivning och vår kompetensbaserad rekrytering. Tillsammans kan vi sitta ned och skissa fram ett relevant och passande ramverk till en rekrytering och resurs för just era förutsättningar. Om det skulle uppstå en situation där ni behöver bemanning för att täcka upp behoven innan dess att rekryteringsprocessen är avklarad så rekommenderar vi att ta hjälp av våra bemanningstjänster. Oavsett om era behov uppstår i Stockholm, Göteborg, Malmö, Sundsvall eller andra städer så är vi rekryteringsföretaget för er.

Vi erbjuder också möjligheter för studenter att jobba under sin studietid eller dig som söker jobb som konsult att enkelt registrera ditt cv på vår webbplats.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 3 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan