Ett auktoriserat och bra rekryteringsföretag

Rätt person på rätt plats

Att få rätt person på rätt plats skapar ett positivt arbetsklimat på företaget. Antingen kan du välja att få stöd i din egen rekrytering eller låta oss sköta allt. Det viktigaste är att valet av nya medarbetare blir rätt.

Noggrannhet lönar sig – särskilt när man väljer nya medarbetare

Nya medarbetare ger en energiinjektion, skapar ett positivt arbetsklimat och genererar nya affärsmöjligheter. Vi strävar alltid efter en djup förståelse för våra kunders verksamhet. Det innebär att vi effektivt matchar kandidaters kvalifikationer och personlighet mot era behov.

KFX_22x16_458

 

Säkert val

Oavsett om du väljer att rekrytera eller bemanna är valet av nya medarbetare ett av de viktigaste beslut ditt företag eller organisation ska ta. KFX erbjuder därför ett stort sortiment av välbeprövade tester. Dessa inkluderar personlighetstester och tester för specifik kompetens/fackkunskap.

Testerna kan kombineras och skräddarsys utifrån era behov, tillsammans skapar de en fördjupad bild av kandidatens kompetens. Vi erbjuder även en kostnadsfri bakgrundskontroll av er slutkandidat.

Vi garanterar kvalitet

Din kontaktperson på KFX är alltid en erfaren rekryterare med HR-utbildning som ansvarar för hela rekryteringsprocessen, från början till slut. Vi om några vet hur svårt det kan vara att välja nya medarbetare. Därför gör vi valet tryggare för våra kunder och lämnar omfattande garantier för vårt arbete. Ni har bland annat full reklamationsrätt på uppdraget inom sex månader efter påbörjad anställning. Det är en självklarhet för oss och en trygghet för dig.

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan