Registrera ditt CV idag

Välkommen! Här kan du enkelt skapa ditt eget konto och registrera CV online för ett steg närmare drömjobbet. Användarnamnet måste vara 6 till 20 tecken långt och får bara innehålla bokstäver och/eller siffror. Lösenordet måste innehålla minst 6 tecken och max 20 tecken.

Fördelar med vårt kandidatnätverk – Registrera ditt CV

När du skapar ett konto hos KFX blir du en del av vårt medlemsnätverk. Här kan du fritt uppdatera din profil med vilka tjänsteområden du skulle vilja arbeta med, registrera CV, skriva ditt personliga brev för nuvarande och framtida jobbsökande samt ta del av våra medlemsförmåner.

Att registrera ditt CV hos KFX innebär följande fördelar för dig i ditt jobbsökande:

  • Ökad närvaro på arbetsmarknaden via vårt breda kontaktnät inom flertal olika industrier och arbetsområden
  • Tillgång till fler jobb som inte nödvändigtvis går att söka till än via en rekryteringsbyrå
  • Skräddarsytt jobbsökande baserat på dina meriter och kvalifikationer där vi hjälper dig hitta ett jobb perfekt för dig
  • Extra stöd i form av KFX medlemsnätverk och vår professionella personal som finns här för att hjälpa och guida dig rätt
  • Sparar dig tid genom att enbart presentera jobb och positioner du är kvalificerad för, och du känner dig bekväm med
  • Feedback och konstruktiv kritik för att hjälpa dig nå din fulla potential och bli grym på att söka jobb

Alla ansökningar hanteras fördomsfritt och enligt gällande lagstiftning

Som medlem har du tillgång att söka alla lediga tjänster hos KFX. Självklart följer vi svensk lag och säkerställer att din ansökan hanteras fördomsfritt och varje rekryterare fokuserar på din kompetens och din potential för den tjänst du söker. Som medlem får du relevanta jobberbjudanden och har en större chans att bli kontaktad av oss. Om din profil och registrerade CV passar en ledig tjänst ringer vi dig direkt, du behöver inte söka tjänsten först. Är den intressant tar vi ett möte och plötsligt har du ett nytt jobb!

Nyhetsbrev med trender & karriärtips

Ett medlemskap hos KFX hjälper dig när du söker jobb och vill vidare i karriären. Vi som jobbar på KFX hjälper dig gärna med tips inom karriär. Vi delar även med oss av trender vi uppmärksammar och nyheter i branschen. Detta dyker upp som nyhetsbrev till din e-post då och då. Även du som student som söker extrajobb kan naturligtvis registrera ditt CV här.

Registrera ditt CV hos KFX för att ta del av olika jobbmöjligheter och förmånerna med att vara medlem i vårt kandidatnätverk redan idag. Har du problem att skicka CV online eller letar efter ytterligare information om inloggning, registrering eller bemanning? Kontakta oss direkt.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan