Registrera ditt CV

Välkommen! Här kan du enkelt skapa ditt eget konto och registrera ditt CV för ett steg närmare drömjobbet. Användarnamnet måste vara 6 till 20 tecken långt och får bara innehålla bokstäver och/eller siffror. Lösenordet måste innehålla minst 6 tecken och max 20 tecken.

Fördelar med vårt kandidatnätverk – Registrera ditt CV

När du skapar ett konto hos KFX blir du en del av vårt medlemsnätverk. Här kan du fritt uppdatera din profil med vilka tjänsteområden du skulle vilja arbeta med, lägga in ditt senaste CV, ditt personliga brev för nuvarande och framtida jobbsökande samt ta del av medlemsförmåner.

Alla ansökningar hanteras fördomsfritt och enligt gälland lagstiftning

Som medlem har du tillgång att söka alla lediga tjänster hos KFX. Självklart följer vi svensk lag och säkerställer att din ansökan hanteras fördomsfritt och varje rekryterare fokuserar på din kompetens och din potential för den tjänst du söker. Som medlem får du relevanta jobberbjudanden och har en större chans att bli kontaktad av oss. Om din profil passar en ledig tjänst ringer vi dig direkt, du behöver inte söka tjänsten först. Är den intressant tar vi ett möte och plötsligt har du ett nytt jobb!

Nyhetsbrev med trender & karriärtips

Ett medlemskap hos KFX hjälper dig när du söker jobb och vill vidare i karriären. Vi som jobbar på KFX hjälper dig gärna med tips inom karriär. Vi delar även med oss av trender vi uppmärksammar och nyheter i branschen. Detta dyker upp som nyhetsbrev till din e-post då och då. Även du som student som söker extrajobb kan naturligtvis registrera ditt CV här. Registrera ditt CV för olika jobbmöjligheter eller kontakta oss gärna för ytterligare information om inloggning, registrering eller bemanning.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 3 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan