Deras förmåga att sätta sig in i vår verksamhet och behov är avgörande

Anticimex har rekryterat kundservicemedarbetare och fälttekniker genom KFX. Samarbetet har fungerat mycket bra. KFX har god servicenivå, är tillgängliga och snabba i sitt agerande. Min erfarenhet, och varför KFX är vårt förstaval av leverantör inom rekryterings- och bemanningstjänster, är framförallt deras förmåga att sätta sig in i vår verksamhet och behov utifrån en kravspecifikation med inriktning på kompetens men även mjuka delar som värderingar och företagskultur, vilket för oss många gånger är en avgörande faktor vid val av kandidat.

Andra viktiga faktorer som jag uppskattar med vårt samarbete är tillgänglighet, återkoppling och uppföljning, oavsett var i processen vi befinner oss eller om ett uppdrag avslutas.

– Hur skulle du betygsätta kvalitén på KFX HR-partners arbete? 
Mitt betyg blir högt, utifrån att KFX i de allra flesta fall levererat kandidater med rätt förutsättningar och god kvalité utifrån mina krav och förväntningar, säger Peter Nyström.

Bra rekryteringsföretag | KFX

Peter Nyström, Anticimex

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan