Hela teamet hos KFX är professionella och serviceinriktade

Vårt samarbete med KFX har pågått sedan slutet av 80-talet.  Citroën har rekryterat ett brett spann av tjänster genom åren så som After Sales Manager, receptionist, växeltelefonist, HR-assistent och HR-ansvarig/HR Business Partner.

Sedan 2008 har vi vår internservice på entreprenad och back-up bemanning vid frånvaro, både kort oplanerad och längre frånvaro som föräldraledighet hos KFX. Fördelen med en entreprenad är att vi med säkerhet vet att tjänsten är bemannad alla dagar under året då vårt kontor håller öppet. KFX administrerar bemanningen och säkerställer alltid att vi har personal på plats samt uppdaterar kontinuerligt arbetsbeskrivningen. Detta säkerställer arbetet och vi tappar inte tid eller resurs när tjänsten bemannas av en back-up. Dessutom har vi alltid en uppdaterad arbetsbeskrivning inför en eventuell nyrekrytering.

Vi har en mycket god relation till KFX. De känner Citroën och vår organisation. Vi har löpande möten för att uppdatera eventuella förändringar inom företaget etc. KFX är lyhörda utan att ”ta tid” från oss. Den löpande dialogen tidseffektiviserar och säkerställer att vi är startklara vid behov av rekrytering.

Det personliga mötet och att de alltid ger ”det där lilla extra” är en utav KFX största styrkor.  Jag känner en stor tillit till att KFX kan se våra behov och agera utifrån det, men även hjälpa oss att tänka utanför boxen. KFX bjuder årligen in oss som kund för att träffa personalen på kontoret där bl. a eventuella förändringar/nya medarbetare presenteras. Hela teamet hos KFX är professionella och serviceinriktade.

Professionellt och serviceorienterat rekryteringsföretag | KFX

Erica Reidås, HR-Business Partner, Citroën

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan