Kontakta oss på KFX Umeå

Välkommen till KFX i Umeå. Oss kan du alltid nå på telefon: 090-10 39 30, eller kontakta någon av våra specialister på e-postadressen under deras namn.

Thomas Nygren
Regionchef Sundsvall

Thomas Nygren

070-399 18 27
Amanda Blomkvist
Bemanningsansvarig

Amanda Blomkvist

070-663 99 84

Rekryterings- och bemanningsföretag i Umeå

KFX är ett av Sveriges äldsta och mest erfarna rekryterings- och bemanningsföretag i Umeå. Vi bygger vår verksamhet på långsiktiga relationer med våra kunder såväl som konsulter och arbetar utefter en fras: “Rätt person för rätt plats”. Vi ser till att konsulten hamnar på en position hen är bekväm i och som uppfyller samtliga behov och krav företaget har.

Vår bemanning och rekrytering i Umeå bygger på tre värdeord som genomsyrar hela vår verksamhet:

  • Stolthet över vår effektiva arbetsprocess, våra medarbetare och nära samarbete med våra kunder
  • Omtanke för våra medarbetares trivsel och möjlighet att utvecklas, och för våra kunders framgång och utveckling
  • Engagemang i allt vi gör för att hjälpa företag hitta rätt person för rätt position, och hitta rätt position för rätt person

KFX bemannings- och rekryteringsföretag i Umeå bistår med smarta, flexibla och kostnadseffektiva lösningar som skapar mervärde för alla involverade.

Är du jobbsökande i Umeå?

Då har du hittar rätt rekryterings- och bemanningsföretag i Umeå.

På vår jobbportal kan du snabbt och enkelt söka och hitta lediga jobb i Umeå enligt bransch, ort och typ av anställning (heltid/deltid).

Så söker du jobb hos KFX

När du väl hittat ett eller flera jobb du är intresserad av på vår karriärsida är det dags att skicka in din ansökan.

Ansök direkt på jobbannonsen, du kan använda dig av knappen “Sök tjänst” som finns på varje jobbannons. Fyll i rutorna för förnamn, efternamn, e-post och mobiltelefon, ladda upp ditt CV, personliga brev och andra relevanta dokument och du är redo att skicka iväg din ansökan.

Behöver du hjälp med bemanning och rekrytering i Umeå?

Kontakta i så fall KFX för professionell bemanning och rekrytering i Umeå. Det finns inget som heter “för stort” eller “för litet” för KFX när det kommer till bemanning eller rekrytering i Umeå. Vi åtar oss uppdrag av alla storlekar oavsett dina behov.

Vi har ett av Sveriges största konsultnätverk där det alltid finns någon som matchar dina behov. På våra sidor för bemanning i Umeå och rekrytering i Umeå kan du läsa mer om våra tjänster, om hur de fungerar och hur de kan hjälpa dig med rekrytering och bemanning i Umeå.

Hitta personal via vår rekrytering och bemanning i Umeå för att effektivisera dina arbetsflöden idag och skapa framgång för din organisation på alla nivåer, i alla riktningar.

Våra specialister i Umeå

Har du ytterligare frågor och funderingar kring våra tjänster för rekrytering och bemanning i Umeå? Tveka inte att kontakta någon av våra specialister. Du når dem på e-postadressen som finns under deras namn.

Behöver du personal?

Bemanning, rekrytering eller karriärvägledning vid en omställning. KFX kan hjälpa dig med det mesta! Välj ort och fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag.

Från norr till söder!

Idag är vi drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. KFX är ett av
landets äldsta bemannings- och rekryteringsföretag.

Umeå

Välkommen till KFX i Umeå. Oss kan du alltid nå på telefon: 090-10 39 30, eller kontakta någon av våra specialister på e-postadressen under deras namn.

Ekonomi

KFX ekonomikontor i Sundsvall sköter förutom den egna verksamheten även ekonomifrågorna för en lång rad kundföretag.
Ekonomifrågor: Frågor om personalens löner besvaras av ekonomienheten mellan den 25 och den sista i varje månad 08:00-12:00.

Vi sitter hos Metropol, Universitetsallén 32, Sundsvall. Behöver du nå oss via post skickar du det till:
KFX HR-partner Ekonomi
Metropol
851 71 Sundsvall

Sundsvall

Välkommen till vårt centrala kontor i Sundsvall Universitetsallén 32 Metropol. Hit är kunder, konsulter och arbetssökande alltid välkomna.

Växeln är bemannad måndag till fredag 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och konsulter till vår dygnet-runt-jour som du når via vårt ordinarie växelnummer, 060-15 46 00.

Malmö

På Stora Nygatan 40 i centrala Malmö har KFX Syd sitt kontor. Hit är kunder, konsulter och arbetssökande alltid välkomna.

Växeln är bemannad måndag till fredag 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och konsulter till vår dygnet-runt-jour du når via vårt ordinarie växelnummer, 040-12 02 00.

Göteborg

På Odinsgatan 6 i centrala Göteborg har KFX HR-partner Göteborg sitt kontor. Hit är kunder, konsulter och arbetssökande alltid välkomna.

Växeln är bemannad måndag till fredag kl. 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och konsulter till vår dygnet-runt-jour som du når via vårt ordinarie växelnummer, 031-711 98 00.

Stockholm

I lokalerna vid Humlegården i centrala Stockholm ligger KFX Stockholm med Rekryterings- och Bemanningsenheter samt Kundcenter. Hit är du som kund, konsult eller arbetssökande alltid välkommen!

Öppettider: Kontorets växel är bemannad måndag till fredag 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och anställda till vår dygnet-runt-jour som du når via vårt ordinarie växelnummer, 08-663 99 00 eller kundcenter@kfx.se

Huvudkontor

I lokalerna vid Humlegården i Stockholm har KFX två bolag. Här finns det lokala affärsdrivande bolaget KFX Stockholm AB samt huvudkontoret KFX Skandinavien AB med stab, personal- och marknadsavdelning.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan