Kontakta oss på KFX Sundsvall

Välkommen till vårt centrala kontor i Sundsvall Universitetsallén 32 Metropol. Hit är kunder, konsulter och arbetssökande alltid välkomna. Växeln är bemannad måndag till fredag 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och konsulter till vår dygnet-runt-jour som du når via vårt ordinarie växelnummer, 060-15 46 00.

Thomas Nygren
Regionchef Sundsvall

Thomas Nygren

070-399 18 27

Rekryterings- och bemanningsföretag i Sundsvall

Behöver du ett bra rekryteringsföretag i Sundsvall? Då har du kommit rätt.

KFX är ett av Sveriges äldsta och mer erfarna rekryterings- och bemanningsföretag i Sundsvall. Vi arbetar alltid utifrån våra konsulters och kunders behov, förutsättningar och önskemål för att matcha rätt person med rätt position. Vi erbjuder flexibla lösningar för rekrytering och bemanning i Sundsvall i ett tätt samarbete mellan oss, våra konsulter och ditt företag.

Vårt rekryterings- och bemanningsföretag i Sundsvall bygger på kompetens, kvalitet och kunskap och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vi ser till att det alltid finns rätt personal som passar just dina behov för när väl du behöver.

Är du jobbsökande i Sundsvall?

Då har du hittar rätt bemannings- och rekryteringsföretag i Sundsvall.

På vår jobbportal kan du snabbt och enkelt söka och hitta lediga jobb i Sundsvall enligt bransch, ort och typ av anställning (heltid/deltid).

Så söker du jobb hos KFX

När du väl hittat ett eller flera jobb du är intresserad av på vår karriärsida är det dags att skicka in din ansökan.

Ansök direkt på jobbannonsen, du kan använda dig av knappen “Sök tjänst” som finns på varje jobbannons. Fyll i rutorna för förnamn, efternamn, e-post och mobiltelefon, ladda upp ditt CV, personliga brev och andra relevanta dokument och du är redo att skicka iväg din ansökan.

Behöver du hjälp med bemanning och rekrytering i Sundsvall?

Då kan KFX bemannings- och rekryteringsföretag i Sundsvall hjälpa dig.
Vi är en HR-partner i Sundsvall som åtar oss uppdrag av alla storlekar, hur litet eller stort det än må vara. Du kan vända dig till oss för bemanning och rekrytering i Sundsvall vare sig du enbart behöver en person i några veckor, till kompletta teams i flera månader

På vår sidor för bemanning i Sundsvall och rekrytering i Sundsvall kan du läsa mer om våra tjänster; vad de innebär, hur de fungerar och hur KFX kan ta hand om bemanning- och rekryteringsbehov i Sundsvall. KFX rekryterings- och bemanningsföretag i Sundsvall hjälper till att effektivisera dina arbetsflöden och skapar framgång för din organisation på alla nivåer, i alla riktningar.

Våra specialister i Sundsvall

Har du några frågor kring vår bemanning eller rekrytering i Sundsvall? Tveka inte att kontakta en av våra specialister via e-postadressen under deras namn så hjälper de dig.

Behöver du personal?

Bemanning, rekrytering eller karriärvägledning vid en omställning. KFX kan hjälpa dig med det mesta! Välj ort och fyll i dina uppgifter så återkommer vi med ett förslag.

Från norr till söder!

Idag är vi drygt 500 medarbetare och har regionala kontor runt om i landet. KFX är ett av
landets äldsta bemannings- och rekryteringsföretag.

Umeå

Välkommen till KFX i Umeå. Oss kan du alltid nå på telefon: 090-10 39 30, eller kontakta någon av våra specialister på e-postadressen under deras namn.

Ekonomi

KFX ekonomikontor i Sundsvall sköter förutom den egna verksamheten även ekonomifrågorna för en lång rad kundföretag.
Ekonomifrågor: Frågor om personalens löner besvaras av ekonomienheten mellan den 25 och den sista i varje månad 08:00-12:00.

Vi sitter hos Metropol, Universitetsallén 32, Sundsvall. Behöver du nå oss via post skickar du det till:
KFX HR-partner Ekonomi
Metropol
851 71 Sundsvall

Sundsvall

Välkommen till vårt centrala kontor i Sundsvall Universitetsallén 32 Metropol. Hit är kunder, konsulter och arbetssökande alltid välkomna.

Växeln är bemannad måndag till fredag 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och konsulter till vår dygnet-runt-jour som du når via vårt ordinarie växelnummer, 060-15 46 00.

Malmö

På Stora Nygatan 40 i centrala Malmö har KFX Syd sitt kontor. Hit är kunder, konsulter och arbetssökande alltid välkomna.

Växeln är bemannad måndag till fredag 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och konsulter till vår dygnet-runt-jour du når via vårt ordinarie växelnummer, 040-12 02 00.

Göteborg

På Odinsgatan 6 i centrala Göteborg har KFX HR-partner Göteborg sitt kontor. Hit är kunder, konsulter och arbetssökande alltid välkomna.

Växeln är bemannad måndag till fredag kl. 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och konsulter till vår dygnet-runt-jour som du når via vårt ordinarie växelnummer, 031-711 98 00.

Stockholm

I lokalerna vid Humlegården i centrala Stockholm ligger KFX Stockholm med Rekryterings- och Bemanningsenheter samt Kundcenter. Hit är du som kund, konsult eller arbetssökande alltid välkommen!

Öppettider: Kontorets växel är bemannad måndag till fredag 08:00-17:00. All övrig tid hänvisar vi kunder och anställda till vår dygnet-runt-jour som du når via vårt ordinarie växelnummer, 08-663 99 00 eller kundcenter@kfx.se

Huvudkontor

I lokalerna vid Humlegården i Stockholm har KFX två bolag. Här finns det lokala affärsdrivande bolaget KFX Stockholm AB samt huvudkontoret KFX Skandinavien AB med stab, personal- och marknadsavdelning.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan