3 fördelar med inhyrd personal från ett bemanningsföretag

Att känna sig pressad att anställa någon, vem som helst, när ett arbetslag är överhopade med jobb och kapaciteten redan är utsträckt till sitt yttersta är en lätt fälla att falla i. Men att inte tänka igenom beslutet noggrant och få in rätt person istället för en person, kan leda till ett dåligt anställningsbeslut. Ni som redan varit i en sådan situation vet hur komplext och stressigt det kan vara att behöva anställa någon inom kort, och hur press och tidsbegränsningar kan leda till bristfälliga beslut som kan innebära en förlust för både verksamheten och för dig som person.

bemanningforetag | KFX

Att istället anställa tillfällig personal från ett bemanningsföretag skapar utrymme för dig att andas och reda ut anställningsprocessen i lugn och ro för att anställa någon permanent. Det är också ett effektivt sätt att hantera stor efterfrågan och högsäsong. De kompetenta personerna från ett bemanningsföretag är sällan tillgängliga på den vanliga arbetsmarknaden och kan ofta erbjuda ett fräscht perspektiv, har ofta en bättre kompetens och erfarenhet än vad som behövs och kan direkt lätta på pressen din verksamhet upplever.

Fördelarna med konsulter från ett bemanningsföretag

Konsulter från ett bemanningsföretag tillåter ditt företag att bemöta marknadens efterfrågan med minimala störningar. KFX:s professionella konsulter förstår att varje dag är deras första och arbetar alltid med ett stort engagemang och en attityd för att imponera och överträffa dina förväntningar. Utöver flexibiliteten en konsult från ett bemanningsföretag innebär är här tre andra anledningar till att hyra in personal från KFX bemanningsföretag:

1: Riskhantering och lindning

Som chef spenderar man en stor del av sin tid på att se över sina anställda, ta hand om sina dagliga uppgifter, ge personligt stöd och liknande. Ett bemanningsföretag hanterar dessa dagliga arbetsuppgifter och åtar sig regelbunden uppföljning och feedback till och om sina konsulter för att så att du kan fokusera på din verksamhet. Våra konsulter representerar KFX och därför är vi väldigt selektiva och genomför noggranna bakgrundskontroller. En tillfällig anställning från ett bemanningsföretag kan snabbt sägas upp om arbetssituationen förändrats vilket innebär en hög flexibilitet.

2: Lägre kostnader och högre hastighet

Tillfälliga konsulter från ett bemanningsföretag kan vara ett av de mest kostnadseffektiva alternativen till din verksamhet. Det finns inga satta lönekostnader och den överenskomna timpenningen är vad du betalar och inget mer.

Att anställa någon tillfälligt från ett bemanningsföretag går ofta mycket snabbare än en permanent motsvarighet. Detta är speciellt framträdande när man anställer en konsult från ett bemanningsföretag som KFX då vi har hängivna rekryterare som bygger upp våra talangnätverk med erfarna och nya konsulter inom ett brett antal arbetsområden.

3: Hitta nya talanger

Medan de flesta av våra professionella konsulter är främst intresserade av att hoppa från uppdrag till uppdrag så uppstår det tillfällen då alla involverade noterat ett värde i en permanent anställning. När detta sker löser vi det så att er tillfälliga personal blir en fast medarbetare i teamet. Med det sagt så rekommenderar vi dig att kontakta KFX direkt om ni behöver ha fler i personal på plats helst redan igår, vi löser det!

KFX – Hitta personal med oss

Vare sig du behöver en konsult från ett bemanningsföretag inom ekonomi eller något annat område så har vi lösningen för dig. Kontakta oss eller läs mer om våra tjänster direkt här på vår hemsida.

 

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan