Det är väldigt kul att träffa olika människor och arbeta i varierade roller

Mitt namn är Emma Otra och jag är nyligen 27 år fyllda. Jag kommer från Stockholm men studerar just nu i Borås, så hoppar lite mellan städerna! Fritiden älskar jag att spendera i naturen eller med allt som rör matlagning. Dessutom roar jag mig med att göra egna örhängen av polymerlera tillsammans med en barndomskompis.

Jag började på KFX under 2019. Anledningen att jag sökte var för att det verkade vara en trevlig och professionell arbetsplats med stora möjligheter att växa på. Att arbeta som konsult är kul då man ges möjligheten att testa olika typer av uppdrag och allt man lär sig genom det, jag gillar det. Dessutom gillar jag den nära kontakt man får med sina KFX-kollegor, samtidigt som man får bra kontakt med de kollegor man arbetar med ute på uppdragen. Det gör konsultjobbet roligt och är bra för framtida nätverk tänker jag.

Just nu arbetar jag extra vid sidan av mina studier, så dagarna kan variera mycket! Oftast arbetar jag i en reception eller Back Office och då blir det mycket administrativt, en del telefoni och mycket kundkontakt. Ibland är jag även ute och jobbar på en del event på olika företag och där tycker jag det är superkul att få vara spindeln i nätet! Innan jag blev student var jag under två år konsult ute på en av KFX:s entreprenader på en revisionsbyrå. Där bestod mina arbetsdagar av posthantering, kundkontakt, intern service, cateringtjänster, events och administrativa uppgifter.

De stora fördelarna med att arbeta på KFX är variationen – speciellt nu när jag inte är ute på entreprenad utan får arbeta på flera olika kontor och arbetsplatser. Det är väldigt kul att träffa så många olika människor och arbeta i varierade roller, allt ifrån företagsevent, AW:s, i receptioner, vaktmästerier och back office.

Till framtida KFX:are vill jag säga: våga testa nya tjänster och uppdrag! I rollen som ambulerande konsult får man arbeta inom många olika branscher! Det är väldigt nyttigt och utvecklande och framförallt sjukt roligt!
Det jag ser fram emot nu är att fortsätta träffa nya människor och att få testa på fler spännande uppdrag. Inför sommaren kommer jag även arbeta på några företagsevent och det ser jag verkligen fram emot – det ska bli superroligt!

Emma Otra, konsult Stockholm

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan