HR-tjänster som underlättar verksamheten

Letar du efter en HR-partner som kan hjälpa ditt företag med personalfrågor av olika slag? Vi står redo att hjälpa ditt företag med allt som behövs inom HR. Vi är verksamma inom flera områden, dessa är:

Bemanning

Vi tar på oss ansvaret för bemanningen av en tjänst eller en viss typ av arbetsuppgifter. Här ingår både kortare och längre uppdrag av olika slag.

Rekrytering

Med vår hjälp kan rekryteringsprocessen utföras både snabbare och enklare. Vi hjälper till att hitta kandidater som passar både för arbetsrollen och företagskulturen.

Karriärvägledning

Företagssituationer kan förändras snabbt och ibland kan en omorganisation innebära att personal behöver placera om personalen. Denna tjänst är vårt sätt att hjälpa företag med omställningsarbetet.

Managementkonsult

För att en verksamhet ska fungera effektivt behövs duktiga ledare. Managementkonsult är en tjänst som går ut på att hjälpa företag som står utan ledare. Vi har interimslösningar inom flera områden, från VD och säljchef till HR-chef och ekonomichef.

Entreprenad

Detta är vår helhetslösning inom HR och det är här vi visar varför vi är en HR-specialist. Tjänsten går ut på att vi tar över driften för en hel avdelning. Vi ser helt enkelt till att avdelningen alltid fungerar, att utbildad personal finns på plats och att ni förblir nöjda med arbetet under hela perioden.

Fördelar med professionella HR-tjänster

Det finns många fördelar med professionella HR-tjänster. Med vår hjälp kan ditt företag fokusera på kärnverksamheten full ut. Eftersom vi är experter inom våra områden kan vi se till att tjänsterna utförs på bästa möjliga sätt. 

Vi strävar alltid efter att bygga långsiktiga relationer, både med våra kunder och med vår personal. Det är en av anledningarna till att vi har lyckats hjälpa företag med våra HR-tjänster ända sedan grundandet 1986.

HR-tjänster i Stockholm, Göteborg och flera andra städer

Söker du HR-tjänster i Stockholm, Malmö, Göteborg eller annan ort? Vi står alltid redo att hjälpa till. Du kan enkelt hitta personal som passar dina behov och krav med hjälp av våra tjänster. En av våra främsta styrkor är vår förmåga att lyssna, både på våra kunder och på vår personal. Berätta vad du behöver, vi ser till att hitta en lösning som gör alla nöjda.

Sök jobb genom oss

Vi erbjuder HR-tjänster i Stockholm och många andra städer. Det innebär att vi även har ett stort behov av kompetent arbetskraft. I vår roll som bemannings- och rekryteringsföretag tillhandahåller vi ett stort antal annonser. Vi har även egna konsulter som vi hyr ut till våra kunder. Gör det lätt för dig själv att hitta ett jobb i Stockholm, Göteborg och många andra städer. Registrera ditt CV hos oss eller undersök de annonser vi har publicerat på vår hemsida.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan