En HR-specialist som förenklar din verksamhet

Alla företag ställs inför vissa utmaningar. Det kan exempelvis handla om frågor som:

  • Hur rekryterar du den bästa personalen?
  • Vad gör du vid oväntad frånvaro?
  • Hur hanterar du alltför hög arbetsbelastning? 

Detta är viktiga frågor som du på något sätt måste ha svar på och lösningarna kan variera en hel del. Ibland finns det varken tid eller resurser för att kunna hitta eller utveckla ett tillfredställande svar. Detta kan leda till alla möjliga besvär, från felrekryteringar till personalbrist och utbrändhet.

Ett enkelt sätt att hantera dessa HR-utmaningar är med hjälp av oss. Vi på KFX är en HR-specialist som kan underlätta din verksamhet på flera sätt. Behöver du en HR-specialist kan du med fördel vända dig till oss. Vi finns i flera städer runt om i Sverige, från Stockholm, Göteborg och Malmö till Sundsvall, Umeå och Västerås.

Rekrytera eller bemanna – bägge har sina fördelar

Om du behöver hitta personal står vi redo att hjälpa till, oavsett hur förutsättningarna ser ut. Ett vanligt rekryteringsuppdrag går ut på att vi hittar de bästa kandidaterna för en öppen position inom företaget. Exakt vad vi ansvarar för beror på uppdraget men det kan handla om annonsering, en första gallring av ansökningarna, preliminära jobbintervjuer och mycket mer.

När du anlitar oss som HR-specialist för rekryteringsuppdrag är det alltid viktigt för oss att vi matchar rätt person till rätt jobb. Rekrytering är lika mycket en vetenskap som det är en konst. Vi använder oss flera verktyg och tester för att snabbt lära känna potentiella kandidater och vi litar även på vår intuition och magkänsla. Efter mer än 30 framgångsrika år har vi trots allt lärt oss en hel del. Allt grundar sig i vår strävan att hitta den bästa lösningen både för våra kunder och för de arbetssökande. En bra matchning gör alla glada.

Rekrytering är inte det enda sättet vi kan hjälpa dig hitta personal. Ibland uppstår situationer där jobbet behöver göras omedelbart. Då kan en av våra konsulter snabbt fylla positionen och börja arbeta så fort som möjligt. Vi har en dygnet-runt-jour för att kunna lösa våra kunders personalbehov oavsett när det behövs. När någon blir sjuk eller är föräldraledig behöver ditt företag inte längre leta efter en ersättare. Vår konsult ser till att verksamheten flyter på som vanligt. Vi har tagit oss an dessa typer av utmaningar inom flera områden, från administration till supportfunktioner och mycket mer.

Vi hjälper företag med alla möjliga HR-relaterade frågor, från ledarskapsutveckling till bemanning och rekrytering samt speciella helhetslösningar. Som er HR-partner strävar alltid efter långsiktiga kundrelationer där vi kan utvecklas ihop med er verksamhet.

HR-specialist som erbjuder flexibilitet

Nästa gång en kollega blir sjuk, ska vara föräldraledig eller av någon annan anledning är frånvarande kan vi se till att en konsult finns på plats. Ibland kan behovet vara större än så, exempelvis när det förekommer arbetstoppar som den ordinarie personalstyrkan helt enkelt inte klarar av.

Vår kompetenta personal står redo att hoppa in i alla möjliga situationer. Vi kan exempelvis skapa en personalpool som kan stötta personalen när det behövs. Det innebär att ni kan minimera risken för driftstörningar och avbrott, något som kan göra enorm skillnad för vissa verksamheter. Som HR-specialist kan vi se till att ditt företag klarar av oväntade situationer, från underbemanning till hög arbetsbelastning och mycket mer.

Anlita HR-specialist som underlättar din verksamhet

Det finns många fördelar med att använda dig av våra HR-tjänster. Du får flexibilitet vid hög belastning, kan säkerställa att ni aldrig saknar personal och du får tillgång till en snabb åtgärd vid oplanerad frånvaro. Detta är bara några av de tjänster vi som HR-specialister erbjuder våra kunder. Vill du veta mer? Ta kontakt med oss redan idag, vi hjälper mer än gärna till. 

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan