KFX har en hög närvaro samt en bra känsla och kännedom

”Trioworld Sundsvall AB har anlitat KFX till att bemanna fabriken med operatörer till virkestäckningstillverkning. KFX har en hög närvaro samt en bra känsla och kännedom om vad som önskas och krävs för uppdraget.  Samarbetet har varit bra och har alltid fungerat utan problem.

Kvalitén har alltid hållit en hög klass med en närvarande partner där man alltid har jobbat med en öppenhet och tydlighet. Det har varit en tät kontakt gällande hur vi ser på prestation, beteende, inställning mm på den konsulten som vi har på plats. KFX har även haft ständig kontakt med konsulten samt gjort platsbesök för att se att det även överensstämmer med verkligheten. KFX ger även fortlöpande återkoppling till konsulten med både positiv och negativ feedback om behov finns. Det är en del av förklaring till varför vi har haft ett långt samarbete.

Flertalet av operatörerna har gått vägen via KFX med framgång, där även jag är en av dem. KFX har alltid lyckats få fram den personal som vi har efterfrågat och det tack vare kunskapen om vår process och vad jobbet kräver.

Jag har bara positiva upplevelser av KFX under mina fyra år som produktionschef på Trioworld.”

Juha Kivimäki, Trioworld Sundsvall AB

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan