Rekrytering i Malmö, Stockholm, Göteborg och Sundsvall

Rekrytering handlar om att söka och attrahera mänskliga resurser för att utföra ett arbete eller en specifik uppgift. Traditionellt sett har denna funktion tagits hand om av organisationens egen personalavdelning, men fler och fler ser idag fördelarna med att vända sig till rekryterings- och bemanningsföretag för att hitta rätt kompetens. Att uppgiften till större del förläggs externt har sina förklaringar. Det kan handla om att det inte finns tid eller resurser för att genomföra en grundlig rekryteringsprocess, eller att man saknar det stora kontaktnätet som krävs för att hitta rätt person för uppdraget. Ett rekryteringsföretag har oftast en gedigen CV-bank och tillgång till ett stort antal kvalificerade personer som de på ett effektivt sätt finkammar för att ta fram de bästa kandidaterna för tjänsten.

En HR-partner gör det med andra ord lättare för dig att få rätt person till rätt plats, men ett samarbete kan även vara värdefullt i andra situationer än vid rekrytering för en viss tjänst. Det kan handla om att fylla luckor vid semestertider, att erbjuda förstärkning då arbetsbelastningen är som högst eller helhetslösningar som att driva din reception eller växel som en entreprenad. Tack vare rekrytering och bemanning kan organisationen förbli flexibel, och ta emot så mycket (eller lite) arbetskraft som behövs för stunden. KFX är en HR-partner som kan erbjuda hjälp med rekrytering och bemanning. Med vetskapen om hur viktigt det är att det blir rätt när du ska anställa ny personal, sätter de sig alltid in i din verksamhet med en vilja att förstå vilken sorts kompetens och personliga egenskaper som krävs för arbetet. Under rekryteringsprocessen använder de sig bland annat av personlighetstester och tester för specifik kompetens och fackkunskap. Dessa tester kan även skräddarsys på kundens begäran.

KFX kan hjälpa dig med rekrytering i Malmö, Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Du som kund har alltid en och samma kontaktperson inom företaget som guidar dig genom processen. De verkar även för att du ska känna dig trygg genom att erbjuda omfattande garantier som bland annat en reklamationsrätt som gäller inom sex månader efter påbörjad anställning.

Oavsett vilken bransch du verkar inom eller hur stor verksamheten är kan du kvalitetssäkra din rekrytering i Malmö genom att vända dig till en seriös och professionell HR-partner. Läs mer om rekryteringsprocessen på KFX hemsida eller ta kontakt med en av deras konsulter för att få veta mer.

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos KFX.”

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan