Letar ni rekryteringsföretag i Göteborg, Stockholm eller Malmö?

Alla städer bjuder på sina egna utmaningar och efterfrågan av specifika kompetenser.

Ett exempel är Göteborg, en stad där bilindustrin och tillverkningsindustrin spelar en central roll. Här handlar det ofta handla om att hitta personal med erfarenhet för mer seniora tjänster eller arbetskraft för att möta en ökad efterfrågan. Just nu råder det stor brist på ingenjörer i Göteborg. Andra områden, både inom offentlig och privat sektor som har stora rekryteringsbehov både nu och i framtiden är till stor del inom vård och omsorg, skola, byggbranschen samt inom IT.

Oavsett vilket område som ni vill rekrytera inom är ett samarbete med ett rekryteringsföretag i Göteborg ett mycket bra sätt att säkerställa framgångsrika nyanställningar.

Hitta ett kvalificerat rekryteringsföretag med rätt erfarenhet

Ett rekryteringsföretag har ett brett utbud av kandidater och ett extensivt nätverk med stor räckvidd för att hitta passande kandidater. I kandidatbanken finns personer som kan vara intresserade att anta just era utmaningar. Med erfarenhet och kunskap får ni hjälp av rekryterare som lyssnar på och använder era önskemål som bas för en framgångsrik rekrytering och rekryteringsprocess. KFX ser till att ni får in rätt person på rätt plats, vi är så säkra att vi lämnar omfattande garantier på våra tjänster. Garantin innefattar bland annat sex månaders reklamationsrätt på uppdraget.

Spara tid och pengar med ett rekryteringsföretag

Det är ingen slump att det finns många olika företag inom rekryteringsbranschen. Allt fler företag får upp ögonen för att det faktiskt är både resurs- och tidsbesparande att ha en HR-partner som är experter på rekrytering.

För har ni ingen egen HR-avdelning eller någon större erfarenhet av att rekrytera kan det ta upp mycket av er tid. Tid som ni istället kan lägga på er kärnverksamhet istället för att hantera en lång rekryteringsprocess. Det kommer också att hjälpa er att spara pengar i det långa loppet.

Rekrytering för ekonomitjänster i Stockholm

Ekonomi är ett mångsidigt område med flertalet olika inriktningar, samtliga viktiga för att ditt företag ska fungera. Om en position på er ekonomiavdelning behöver fyllas är rekryteringen mycket viktig. KFX har lång erfarenhet av rekrytering för ekonomi i Stockholm och förstår vikten av att en rekrytering ibland måste gå mycket snabbt men ändå bli helt rätt. Finns inte utrymme för en rekryteringsprocess har vi även ekonomi- och managementkonsulter som kan fylla platsen med kort varsel.

Rekryteringsföretag i Malmö

Malmö brukar kallas för Sveriges port mot kontinenten. Öresundsbron har öppnat upp arbetsmarknaden åt båda håll och många pendlar fram och tillbaka till sitt arbete i Köpenhamn. Letar du efter ett jobb i Malmö finns goda möjligheter att hitta rätt. Malmö erbjuder precis som Sveriges andra större städer en varierad och spännande arbetsmarknad men med en extra krydda av närheten till Danmark och Köpenhamn. Om du registrerar ditt CV hos KFX, ett rekryteringsföretag i Malmö finns goda chanser att någon av våra rekryterare kan matcha dig för någon av våra många uppdrag.

Extrajobb som student i Stockholm eller Göteborg

Som student är ekonomin ofta lite knapp. Att jobba extra under studieåren drygar ut studentkassan samtidigt som du skapar värdefull erfarenhet inför det stundande arbetslivet. Om du söker jobb i Stockholm genom KFX kan du som student arbeta som konsult och blir uthyrd till en eller flera av våra kunder. Kanske hittar du din framtida arbetsplats genom att arbeta extra som konsult? På KFX har vi en speciell tjänst utvecklad för extrajobbande studenter i Stockholm och hela Sverige.

För företag finns flera fördelar med att ta in en eller flera studenter för att jobba extra. Du får in drivna, oftast yngre personer i verksamheter vilket kan vara en chans för er att hitta talanger som passar in er verksamhet och driver den framåt. En situation som både ni och studenten vinner på.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan