Sveriges äldsta bemannings- och rekryteringsföretag blir KFX HR-partner

I en ombytlig bransch har Kontorsfixarna lyckats hålla sig bland topp 20 under många år. Nu får ett av Sveriges äldsta bemannings- och rekryteringsföretag ett nytt utseende. Efter snart 30-år byter Kontorsfixarna grafisk profil. Tre tongivande bokstäver bryts loss och namnet får sällskap av vad de faktiskt är, en HR-partner.

KFX

1986 startades Kontorsfixarna av Peter Ericson, då en skrivbyrå med uthyrning av professionellt utbildade sekreterare, nu en helhetsleverantör av bemanning, rekrytering, entreprenad och karriärvägledning. Efter snart 30 år i branschen tar nu företaget ett nytt steg och blir KFX HR-partner, fortfarande med samme entreprenör vid rodret.

Den nya grafiska profilen med dess ringar symboliserar partnerskap och långsiktighet. KFX har alltid fokuserat på att vara ett personligt bemannings- och rekryteringsföretag som sätter stort värde i långvariga relationer. Nytänkande är att arbeta som en engagerad partner snarare än en leverantör både gentemot anställda konsulter och kunder. Ett förhållningssätt som gör KFX unika i branschen.

Glömt lösenord Registrera dig
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan