Sveriges äldsta bemannings- och rekryteringsföretag blir KFX HR-partner

I en ombytlig bransch har Kontorsfixarna lyckats hålla sig bland topp 20 under många år. Nu får ett av Sveriges äldsta bemannings- och rekryteringsföretag ett nytt utseende. Efter snart 30-år byter Kontorsfixarna grafisk profil. Tre tongivande bokstäver bryts loss och namnet får sällskap av vad de faktiskt är, en HR-partner.

KFX

1986 startades Kontorsfixarna av Peter Ericson, då en skrivbyrå med uthyrning av professionellt utbildade sekreterare, nu en helhetsleverantör av bemanning, rekrytering, entreprenad och karriärvägledning. Efter snart 30 år i branschen tar nu företaget ett nytt steg och blir KFX HR-partner, fortfarande med samme entreprenör vid rodret.

Den nya grafiska profilen med dess ringar symboliserar partnerskap och långsiktighet. KFX har alltid fokuserat på att vara ett personligt bemannings- och rekryteringsföretag som sätter stort värde i långvariga relationer. Nytänkande är att arbeta som en engagerad partner snarare än en leverantör både gentemot anställda konsulter och kunder. Ett förhållningssätt som gör KFX unika i branschen.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan