Stimulerande att kunna arbeta bredvid studierna

Jag arbetar som studentkonsult och är upplärd på flera olika kontor runt om i Göteborg. Arbetsuppgifterna är till stora delar liknande men kan även variera från kontor till kontor. Genomgående på kontoren är kundservicen, allt ifrån att ta emot besökare till att hjälpa folk över telefon. Jag hjälper även till att boka konferensrum och se till att dessa och receptionen är i gott skick. Utöver det gör jag diverse administrativa uppgifter och det är framförallt dessa som kan variera.

Det väldigt stimulerande att kunna arbeta bredvid studierna och få en större inblick i hur det går till på både större och mindre företag. Genom det har jag lärt mig mycket om hur olika företag jobbar. Sedan älskar jag att träffa nya människor varje dag och trivs väldigt bra med att få arbeta på flera olika platser! Den erfarenheten har lärt mig att arbeta effektivt på olika sätt och det är både givande och stimulerande. Inte minst tror jag att mitt jobb som konsult ger mig en fördel i framtiden.

Att jobba som konsult inom bemanningsbranschen är väldigt flexibelt och varierat. Det är kul och utvecklande att arbeta på olika platser och ingen dag är den andra lik!

KFX är en suverän arbetsgivare och jag får verkligen känslan av att vara uppskattad. Jag får alltid snabba svar om jag har frågor och upplever att jag bli lyssnad på. Efter att ha gjort olika saker tillsammans, som AW och julbord, har jag fått lära känna både andra konsulter och tjejerna på Göteborgskontoret. Det är alltid väldigt positiva toner och lätt stämning vilket gör att man känner sig väldigt trygg som anställd.

Jessica Bley, student

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan