Det bästa med att vara konsult är all glädje man möts av

Mitt konsultuppdrag som receptionist vid informationsdisken på Umeås största shoppingcenter, Avion shopping startade i maj 2018.  Att vara konsult betyder att jag är anställd på KFX HR-partner och uthyrd till Avion shopping. Arbetsuppgifterna kan variera men innebär främst att förmedla information till de besökande, försäljning av presentkort, utlämning av post samt att vara en trygg punkt för alla medarbetare i gallerian.

Det bästa med att arbeta som konsult är all glädje och tacksamhet man möts av. Hur mycket man får tillbaka av att kunna vara hjälpsam mot andra.

Jag tycker att KFX är en otroligt bra arbetsgivare som verkligen bryr sig om sina anställda. Man får regelbunden återkoppling och kan ha en ärlig kommunikation. De lyckas trots distans mellan kontoret och min arbetsplats vara närvarande i arbetet.

Om du är intresserad av att arbeta inom bemanningsbranschen är mitt råd till dig att ta chansen när du får den! Det kommer att utveckla dig som person inte minst när det kommer till problemlösning och initiativtagande.

Ida Hedlund, konsult

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan