KFX – ett familjärt konsultbolag med bra arbetsmiljö och trevliga kollegor!

Hej – jag heter Robin Kihlblom och är 36 år gammal. Jag har bor i Solna, strax utanför Stockholm, tillsammans med min sambo och vår son. På fritiden tycker jag om att umgås med familj och vänner samt hålla igång med olika former av träning och friluftsliv. Dessutom lyssnar jag gärna på intressanta poddar och läser böcker när tid ges.

Jag hamnade på KFX då jag sökte en arbetsgivare där jag kan ingå i ett team med vänliga och yrkeskunniga kollegor. Jag tyckte den utannonserade tjänsten såg väldigt spännande ut med goda möjligheter att utvecklas inom områden som jag har ett stort intresse för och som driver mig.

Det bästa med att arbeta som konsult är att jag får möjlighet att prova på att arbeta inom olika branscher och företag. Som konsult kan jag på relativt kort tid få möjlighet att sätta mig in nya processer och rutiner. Kanske lära mig nya system, skaffa mig erfarenhet och kunskap kring en bransch jag inte tidigare arbetat i.

Som Business Controller är det stor variation på mina uppdrag. Ibland börjar jag dagen med morgonmöte för att sedan skapa en prioriteringslista att göra under dagen, baserat på de arbetsuppgifter jag har på mitt bord för tillfället. Andra dagar kanske jag hjälper till att skapa ett business case, undersöker eventuella diskrepanser i månadsbokslut eller tar fram statistik och data som ska fungera som underlag vid beslutsfattande.

Lunch äter jag på kontoret med kollegor alternativt hemma när jag arbetar hemifrån. Min roll medför stor flexibilitet och ett stort mått av frihet under ansvar vilket jag uppskattar.

Min bild av KFX är att det är ett familjärt konsultbolag med bra arbetsmiljö och trevliga kollegor. Dagarna är omväxlande och jag får möjlighet att testa olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Min erfarenhet är också att KFX är intresserade av och lyssnar till mina åsikter som konsult. Jag hade egentligen ingen kännedom om KFX innan jag började min tjänst men har genom konsultträffar och kontakt med konsultchef fått ett mycket gott intryck av KFX.

Till framtida KFX:are skulle jag rekommendera att delta på events som arrangeras av KFX för att träffa alla trevliga medarbetare och andra konsulter! Jag ser fram emot att fortsatt gott samarbete och förhoppnings nya spännande uppdrag framöver!

Robin Kihlblom

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan