KFX har en bra kommunikation med sina anställda

Jag fick nyligen höra att jag snart arbetat sju år på KFX! Det kändes svårt att greppa, det var ju alldeles nyligen jag gladdes så över att jag blivit kallad till intervju på huvudkontoret. Tydligen rusar tiden på fortare än jag tror.

Det kanske beror på att jag trivs med det jag gör, mitt uppdrag på KFX är att arbeta som konsult i Handelshögskolan lokaler på Sveavägen i Stockholm för Canons räkning. I mina dagliga sysslor ingår att serva både skolans högpresterande studenter samt skolans personal med alla tänkbara kopierings- och print uppdrag, allt ifrån hjälp med att scanna in betyg till att trycka upp både tentor och kompendier som ingår i undervisningen.  Det gäller att vara alert, snabb och noggrann när jobben rullar in. Jag är själv på min arbetsplats och trodde att det skulle göra mig sällskapssjuk men den blandning av studenter både utländska och från hela vårt lands alla hörn gör att dagen aldrig blir långsam.

KFX har en förmåga att alltid fiska fram fantastiskt trevliga arbetsvilliga kollegor som när jag behöver vara borta kommer och gör ett fint inhopp som vikarie vilket gör att jag aldrig behöver bekymra mig om jag behöver ta ledigt eller blir borta.

Jag har bara gott att säga om min arbetsgivare vi har en fin kommunikation och ett mycket gott samarbete som jag önskar fler ska upptäcka.

Robert Rydén, KFX entreprenadmedarbetare på Canon

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan