Vi har alltid upplärda backuper att tillgå vid behov

Jag har arbetat på Veidekke sedan november 2016 och då var KFX redan etablerade hos oss. KFX driver idag receptionen och växeln som även fungerar som kontorsservice, och den är bemannad med två konsulter på heltid. Att vi alltid har personal på plats oavsett planerad eller oplanerad frånvaro är de största vinsterna med att ha en entreprenad hos KFX. Vi har alltid upplärda backuper att tillgå vid behov.

Konsulterna som arbetar hos oss är fantastiska. De är i början av sina yrkesliv och är nyfikna, positiva, tar lätt till sig nya arbetsuppgifter, tar ansvar och är stolta medarbetare. De värnar om varandra och har kommit in i Veidekke familjen väldigt bra. Jag är mycket stolt över min arbetsgrupp!

Vi har ett väldigt bra samarbete med KFX, ingen är längre bort än ett samtal eller mail. Vi har en öppen, rak och tydlig dialog och framför allt så har vi väldigt roligt tillsammans när vi träffas! Inga frågor är för stora eller för små. Självklart är inte livet alltid rosenrött och då är det extra viktigt att ha en bra samarbetspartner som lyssnar och som man kan lita på.

Styrkan med KFX är den personliga kontakten. Veidekke och KFX har väldigt lika värderingar i grunden, vi värnar om människan. KFX arbetar aktivt på att bygga långsiktiga relationer både med kunden och med personalen och det uppskattar jag.

Pia Kangas Kontorschef Veidekke

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan