Sveriges bästa företagsbloggar 2018

KFX vann mitt förtroende

Freja Nilsson är en av våra konsulter som har varit ambulerande hos oss på KFX. Att vara ambulerande brukar vi säga är som att vara stridspilot. Du måste alltid vara redo att slänga dig iväg till okända plaster för att göra underverk. Så här berättar Freja om sin tid på hos oss:

Från kaffeånga och caféstress in i en för mig främmande miljö bakom receptionistbänken, det var så mitt liv gick från svart till vitt när jag sökte jobb på KFX HR-partner. Redan efter bara några sekunder sköljde all nervositet av mig. Rekryteraren levererade ett professionellt intryck men lyckades ändå få mig att känna mig lugn. KFX vann mitt förtroende och har alltid stöttat mig när det känts knepigt och underlättat så att jag snabbt kunnat gå vidare och göra ett bra jobb. Alla på KFX är väldigt tillmötesgående, förstående och måna om att man ska må bra och ser sina anställda och den specifika individen.

Det bästa med att ha fått jobba på KFX har varit känslan av att man betyder något och ÄR någon. När man kliver in genom dörrarna så ser ni en, och inte som en anställd utan som den individ man är. Man behöver bara presentera sig en gång, man behöver inte upprepa vem man är eller vad man gör, ni har koll. Det gör att även jag har koll på er, vilka ni är som jobbar på kontoret och vad jag representerar när jag är ute på uppdrag.

Fem lärdomar jag tar med mig från KFX
* Ibland får man jobba som en kameleont och anpassa sig efter omgivningen vilket gör att du lär dig mycket om dig själv.
* Att delta på event/aktiviteter är supernyttigt! Då bygger du inte bara ditt kontaktnät inom KFX, du får även bolla erfarenheter och upplevelser med personer som jobbar inom samma områden.
* Inte alla människor klarar av att vara ambulerande, se dig som den starka och modiga personen du är.
* Ingenting är för svårt. Stött på flertal tillfällen där jag behövt göra uppgifter jag aldrig trodde jag skulle klara av. När man pushats att göra det ändå så inser man att ingenting är för svårt eller omöjligt. Vilken stolthet!
* Mycket i livet kretsar kring kontakter, ambulerande roll är det perfekta sättet att knyta mer av det.

Sök jobb i Stockholm | KFX

Freja Nilsson, ambulerande konsult

Glömt lösenord Registrera dig Tidrapportera
Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan