Karriärvägledning och karriärutveckling

Dagens företagsstrukturer och personalbehov kan förändras snabbt. Vi hjälper ditt företag att placera om och ta tillvara kompetent personal som på grund av omorganisation eller annan orsak blivit övertaliga. Vi underlättar för dig som snabbt behöver ta in specifik kompetens och erbjuder dessutom hjälp med karriärutveckling.

Vårt karriärvägledning i Stockholm och andra städer utrustar deltagaren med de redskap som krävs för att med tillförsikt och framgång gå vidare i arbetslivet. Vi har lång erfarenhet av karriärvägledning och karriärutveckling och en majoritet av deltagarna anser att programmet stärkt deras självbild och gett dem en viktig trygghet i sitt arbetssökande.

Vi vet att motivation och trivsel är avgörande för hur de anställda presterar. Detta hänger i sin tur nära samman med valet av yrke. Bara personal som känner sig sedda och som uppskattar sina arbetsuppgifter presterar på topp och bidrar aktivt till goda resultat. För arbetssökande är det med andra ord av hög betydelse att välja yrken som väcker deras intresse. Bara på så sätt är det möjligt att bygga upp ett långsiktigt engagemang. Karriärvägledning är då ett viktigt verktyg för att välja rätt karriär.

Karriärvägledning och karriärutveckling

KARRIÄRUTVECKLING FÖR JUST DIG

Karriärvägledning och utveckling innebär flera fördelar men bör alltid skräddarsys efter varje individ. Den leds av en erfaren och certifierad rekryterare med vana av att granska CV och intervjua arbetssökande. För många är karriärvägledningen en personlig, utvecklande och intensiv resa, därför är det viktigt att vi ledsagar deltagaren med respekt och omtanke.

Processen inleds med ett urval tester för att kartlägga personlighet, kompetens och individuella mål. Tillsammans med deltagaren skapas en individuell handlingsplan. Särskild vikt läggs på hur man skriver ett vinnande CV och presterar sitt bästa i en intervjusituation.

DET HÄR INGÅR I DIN KARRIÄRVÄGLEDNING:

  • Kartläggning
  • Personliga mål och handlingsplan
  • Jobbsökarplan I
  • Jobbsökarplan II
  • Intervjuträning
  • Uppföljning

Mellan mötena arbetar deltagaren på egen hand med olika tester och uppgifter.
Upplägget kan självklart anpassas efter kundens önskemål.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan