Tjänster som erbjuds av HR-företag i Sundsvall och Umeå

HR är ett brett område som berör alla typer av personalfrågor. Om du driver ett företag i Sundsvall eller Umeå kan du med fördel använda dig av ett HR-företag för att få hjälp med flera viktiga delar av din verksamhet. Vi går igenom vilka tjänster som ett professionellt bemanningsföretag i Sundsvall eller Umeå kan hjälpa till med.

Rekrytering och bemanning

Alla företag är beroende av en kompetent personalstyrka. Det gäller både för mindre företag och större organisationer. Rekrytering är en tjänst som erbjuds av bemanningsföretag i Sundsvall och Umeå. Tjänsten syftar till att hjälpa en kund att hitta personal som passar perfekt till företaget. Här måste flera aspekter passa, från personlighet till kompetens och erfarenhet.

Bemanning är inte samma sak som rekrytering. En bemanningstjänst går ut på att ett företag säkerställer att en viss arbetsroll, uppgift eller en hel avdelning alltid har någon på plats som arbetar. Ett professionellt bemanningsföretag i Sundsvall eller Umeå kan på så sätt säkerställa att en viktig del av verksamheten alltid fungerar optimalt, även vid oväntade arbetstoppar.

Hitta nya ledare och chefer

Det finns faktiskt en viss skillnad mellan att rekrytera vanlig personal och rekrytera en ny ledare och chef till ett företag. Kraven som ställs på denna matchning är ännu högre än vanligt, inte minst för att en chef kan påverka en verksamhet omedelbart. När du vänder dig till ett professionellt bemanningsföretag i Sundsvall eller Umeå kan du säkerställa att rekryteringen utförs på ett grundligt och kvalitativt sätt. Dessutom kan du även få hjälp med kompetent ledarskap som håller ställningarna under mellanperioden.

Lönehantering

Bemanningsföretag i Sundsvall erbjuder även ekonomitjänster, exempelvis lönehantering. Det innebär att HR-företaget helt tar över denna del av verksamheten och säkerställer att den sköts på bästa möjliga sätt. För kunden innebär det att de kan fokusera mer på kärnverksamheten. Exakt hur mycket av den ekonomiska aspekten som ett bemanningsföretag i Sundsvall eller Umeå ska ta hand om beror på uppdraget.

Entreprenad

Detta är en tjänst som går ut på att vårt bemanningsföretag i Sundsvall eller i Umeå tar över en hel avdelning. Det innebär att vi tar allt ansvar för denna specifika del av er verksamhet, sätter upp egna rutiner, utför egen semesterplanering och mycket mer. Naturligtvis utförs uppdraget med regelbundna avstämningar för att säkerställa att allt sker på rätt sätt och i enlighet med kundens målsättningar och verksamhet.

Hitta ett professionellt HR-företag i Sundsvall och Umeå

Med hjälp av dessa tjänster kan du effektivisera och utveckla din verksamhet. Om du vill veta mer kan du alltid höra av dig till oss. Våra bemanningsföretag i Sundsvall och Umeå kan hjälpa till vid alla möjliga utmaningar. Du kan läsa mer om våra olika tjänster här på hemsidan. Våra bemanningsföretag i Sundsvall, Umeå och andra städer är trippelt auktoriserade. Det innebär att vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, rekryteringsföretag och omställningsföretag. Detta säkerställer för våra kunder att våra tjänster alltid håller en hög kvalitet.

Stäng

För att ansöka vänligen fyll i uppgifterna nedan. Du kan bifoga flera dokument genom att trycka på bläddra upprepade gånger och du kan totalt ladda upp 20MB. Maximala storleken för en enskild fil är 1 MB.

Bifoga CV och andra dokument
Error message
Bläddra
Stäng

Tipsa en vän

Har du en vän som skulle vara intresserad av denna artikel? Fyll då i formuläret nedan